Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 10 mrt 2017

Royal job! Je kunt nu samenwerken met Kate Middleton

Ben je op zoek naar een baan? Of heb je gewoon zin om je leven drastisch om te gooien? Dan is dit misschien wel dé baan voor jouw. Kate Middleton is namelijk opzoek naar een persoonlijke secretaresse en dat betekent dat het prinsessenleven bereikbaarder dan ooit is.

Tuurlijk, het liefst zou je zélf nog steeds prinses worden. Maar een koninklijke baan komt ook al dicht bij het realiseren van je droom.

Goed nieuws daarom dat Kate Middleton, hertogin van Cambridge, opzoek is naar een persoonlijke secretaresse. Haar oude secretaresse, Rebecca Deacon gaat namelijk trouwen en heeft daarom besloten haar drukke baan bij Kate op te zeggen.

Droombaan alert!

Wat de baan inhoudt? Je zult het overzicht bewaren over alle activiteiten die de hertogin op het programma heeft staan, je zult super veel tijd met haar doorbrengen, al haar geheimen horen en tja, je zult je gewoon heel koninklijk voelen. Want je zult omgeven worden door heel veel royals en vluchten maken in privejets.

Ook zul je natuurlijk vaak samen zijn met de prins William en de kinderen prins George en prinses Charlotte. Charlotte vindt het vast niet erg als jij af en toe prinsesje met haar wil spelen en je dan een baljurk aantrekt en tiara opzet.

Lees ook: Quiz: Welke Disney prinses ben jij?

Reageer op artikel:
Royal job! Je kunt nu samenwerken met Kate Middleton
Sluiten