Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 22 nov 2017

Zoete alcoholhemel: Er is nu roze aardbeiengin en je wil het nu drinken

2017 is een FANTASTISCH jaar. Weet je waarom? Omdat er eindeloos veel gin voorbij is gekomen. Van adventkalenders vol met gin tot glittergin. Het kon niet op. Roze gin hebben we al gezien, maar roze gin met aardbeiensmaak topt daar nog even lekker over heen.

Zeg maar hallo tegen dit fantastische drankje. We weten allemaal dat gin een beetje bitter kan zijn. Tenminste, als je het mengt met tonic helemaal. Maar wat nou als er een beetje aardbei aan toe wordt gevoegd?! Dan krijg je roze aardbeiengin.

Frazier’s Wine Merchants heeft de aardbeiengin op de markt gebracht. Het is roze en het is zoet (niet té). En dat is op zijn zachtst gezegd een heerlijke combi die ook nog perfect staat op tafel. Frazier’s Wine Merchants omschrijft de gin als: ‘intense aromas of strawberries with a hint of juniper combined with subtle citrus notes’. De fles is ook beeldig.

Aardbeiengin

De aardbeiengin kost 32,72 per fles (omgerekend vanaf de ponden). Grappig feitje, de gin is ontstaan uit een foutje van de maker van aardbeienlikeur. Toen kwam deze gin er uit. Hoera. Je kunt de gin mixen met tonic of met prosecco. Cheers!

Wil je nog iets originelers dan roze aardbeiengin? Wat denk je van gin met unicorn tranen?

Reageer op artikel:
Zoete alcoholhemel: Er is nu roze aardbeiengin en je wil het nu drinken
Sluiten