Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 13 jul 2018

Hebben! Er bestaat een bierkit waarmee je zelf roze unicorn biertjes kunt brouwen

We hebben helemaal niks tegen Kriekenbier, maar eigenlijk willen wij een roze biertje dat ons bij de eerste slok aan unicorns doet denken. Als je dat nergens kunt kopen, maak je het toch gewoon zelf? Dat kan met deze briljante unicorn bierkit waar je zelf roze bier (met confetti!) mee brouwt.

Speciaal bier is top en unicorns zijn top. De makers van deze box dachten precies hetzelfde en dat leidde tot deze musthave bierkit om zelf je bier te brouwen. Niet zomaar bier, nee… roze unicorn bier.

Roze bier met versiering

Het bier is niet alleen super lekker, het is ook nog eens knalroze van kleur en het schuim versier je met confetti die blijft drijven. Dit is een droom die uitkomt en jij ziet jezelf al op een strandbedje liggen met een glas roze bier in de ene hand en nog een glas roze bier in de andere hand.

De unicorn IPA bierkit

Zo ziet het vrolijke pakket eruit:
roze bier

roze bier

Op Firebox wordt de bierkit verkocht voor 45,20 euro. Minder goed nieuws is dat deze kit niet naar Nederland kan worden verzonden. Nog een reden om op vakantie een leuke jongen uit het buitenland aan de haak te slaan.

Popsugar

Reageer op artikel:
Hebben! Er bestaat een bierkit waarmee je zelf roze unicorn biertjes kunt brouwen
Sluiten