Renée
Renée Life 26 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Hallo roze keuken! Lidl verkoopt een broodrooster in deze prachtige kleur zodat je nu écht een keukenprinses wordt

Brood is natuurlijk het lekkerst als je het in een broodrooster doet. Maar eerlijk is eerlijk, het is niet het mooiste item dat je in je keuken kunt zetten. Gelukkig kun je vanaf deze week bij Lidl een roze variant aanschaffen, waardoor je ‘m wel op je keukenblad wil laten staan.

Hm, we hebben spontaan zin om een geroosterd broodje met avocado en een gepocheerd eitje te maken als we de roze Lidl broodrooster zien.

Lidl broodrooster

In de categorie lekker burgerlijk maar we schamen ons nergens voor: neem iedere week even de Lidl folder door. Ze hebben briljante acties, waaronder dus een prachtig roze broodrooster. Hoe fantastico is dat?

Dankzij de centrering van de boterhammen en de 6-traps bruiningsgraadregelaar bereik je optimale toastresultaten, maar eigenlijk ben je vooral geïnteresseerd in de kleur. Zo’n roze apparaat maakt je meisjes-huis helemaal compleet. Ook handig: je kunt broodjes en croissant ontdooien of warm houden door het bijgeleverde opzetstuk.

Het broodrooster vind je hier voor €19,99. Er is zelfs een hele roze keukencollectie aan het assortiment toegevoegd, dus neem vooral een kijkje als een roze keuken voor jou ultieme goals is.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Hallo roze keuken! Lidl verkoopt een broodrooster in deze prachtige kleur zodat je nu écht een keukenprinses wordt
Sluiten