Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 12 jun 2017

Roze champagne is een heerlijke haarkleur waarmee jij deze zomer rockt

Afgelopen week lieten we je kennis maken met de prachtige haarkleur genaamd biscuit bronde. Maar de haarkleur die we nu hebben gevonden is er pas eentje die opvalt. En je blijft er naar kijken, zo ongelooflijk prachtig. Roze champagne is de kleur waarmee jij deze zomer zeker rockt.

Oh my hair, so pretty

Een haarkleur kan een echte obsessie zijn, je kunt er úren naar turen. De zomerse vibes spelen daar ook een rol in, want we vinden het maar wat fijn om in de zomer onze comfortzone een beetje te verleggen. We willen er uniek uitzien. En volgens Allure doen we dat dit jaar met deze prachtige haartrend: roze champagne.

Alles wat roze is, is natuurlijk al prachtig. Maar waarom zou je je haar niet in een heerlijke haarkleur verven? Champagne roze is super fris en veelzijdig en de perfecte kleur om de zomer te rocken.

Roze champagne is zó mooi:

De kleur is bedacht door de Londense haarstyliste Sapphire driver. Ze raakte geïnspireerd door een roze velvet bank en raakte verknocht aan de kleur. Zie hier de zachte, fluwelen gelijkenis:

Match your hair to your pink velvet sofa. By me @bleachlondon

A post shared by Sapphire Driver (@sapphireringlet) on

Als je de kleur toch nog een beetje te hefig vindt, kun je ook beginnen met een roze champagne ombré versie. Het is veel subtieler, maar nog steeds perfect voor de zomer:

Get your hair ready for a hot summer romance ?☀️? By me @bleachlondon

A post shared by Sapphire Driver (@sapphireringlet) on

Nog meer: Haar inspiratie nodig? Dit is hét perfecte kapsel bij jouw horoscoop

Reageer op artikel:
Roze champagne is een heerlijke haarkleur waarmee jij deze zomer rockt
Sluiten