Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 juli 2017

Hebben: Nike lanceert een compleet roze collectie voor de millenials

Een collectie voor millenials betekent een collectie speciaal voor jou. Natuurlijk wist je al dat je bijzonder was, maar het is ook fijn om te horen dat er gewoon een volledige collectie voor jou wordt gemaakt. En dat ook nog eens in het roze. Ge-wel-dig.

Het is niet mis hoor, om millenial te zijn. Zo word jij namelijk aangeduid als algemeen sociaal, maatschappelijk betrokken, creatief en ruimdenkend. Check, check, dubbel check. Oké, met zo’n prachtige geest heb jij deze prachtige pareltjes ook wel verdiend. Zo wordt het sporten nog leuker.

On wednesday we wear..

PINK. Roze, roze, roze; de nieuwe collectie van Nike heeft het goed begrepen. En dit betekent? Niet alleen woensdag staat in het thema van roze. Je kan zo de hele week roze maken, want voor elke dag en elke activiteit is er wel een prachtig item.

Hier een kleine greep uit de 23 delige collectie:

Prachtig, niet waar? Hiermee kan jij wel in de sportschool gezien worden. En alleen voor deze mooie collectie zou je al naar de sportschool willen gaan. Want geef maar toe: je wilt minimaal één van deze kledingstukken in de kast hebben. Ten eerste omdat je een millenial bent en ten tweede omdat het gewoon prachtig is. No extra words needed.

Ook handig om te weten: Aha! Volgens de wetenschap is dit het beste tijdstip voor je work-out

Reageer op artikel:
Hebben: Nike lanceert een compleet roze collectie voor de millenials
Sluiten