Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 3 jun 2017

Say what?! Er bestaan roze dolfijnen en je kunt er mee zwemmen

Toen we op zoek waren naar 'zwemmen met speciale dieren' (want zeg nu zelf, dat is een lifegoal) stuitten we op iets wat we wel heel bijzonder vonden. Een heel lief dier in de meest fantastische kleur ever. Er bestaan namelijk roze dolfijnen, waar je mee kunt zwemmen.

Dolfijnen zijn zoooo lief

Welke vrouw droomt er nu niet van om ooit met dolfijnen te zwemmen? Dolfijnen voelen mensen aan en zijn super lief. Maar het wordt nog veel beter dan dat. Want wat nu als de dolfijnen roze zijn?

Het is geen photoshop en geen droom. Roze dolfijnen bestaat en deze aparte dolfijnensoort komt onder andere voor in Dolphin Beach in Thailand. De dolfijnen zijn zachtroze van kleur en hebben een lange, spitse bek. En we willen er mee zwemmen.

Ik wil een roze dolfijn

Khanom is the place to be als jij een roze dolfijntje wilt ontmoeten. Je kunt er met een bootje varen en de dolfijnen gaan spotten. De kapitein zal voer meenemen om de dolfijnen te lokken, een grote kans dat je ze dan echt in het wild gaat zien. Hoe cool is dat?

De zeldzame dolfijnen gebruiken de kust van Khanom als broedplaats. Er zijn er nog maar ongeveer zestig en ze worden beschermd. Het gebied is niet erg toeristisch en ideaal om naartoe te gaan. Mooi weer, strand, kraakheldere zee én roze dolfijnen. Wat wil je nog meer?! Let’s go!

LEES OOK: Budgettip: Op deze 5 tropische eilanden kun je verblijven vanaf 8 euro per nacht

Reageer op artikel:
Say what?! Er bestaan roze dolfijnen en je kunt er mee zwemmen
Sluiten