Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 2 nov 2017

YES! Lidl komt met 2 soorten (!) roze gin dus plan je volgende girls night out maar in

Roze maakt alles een stuk leuker. Zo wordt een shotje tequila in die fantastische kleur een stuk draaglijker, wordt roze sushi nóg lekkerder en wordt een girls night out perfect met roze gin. De vorige roze gin waar we over schreven kwam van de Aldi. Maar als je deze hemel niet bij jou in de buurt hebt liggen, dan kun je het drankje nu ook bij de Lidl scoren.

De Aldi heeft inmiddels wel bewezen een plek te zijn waar we niet meer zonder kunnen. Roze gin, chocoladewijn, taartjes met gin, calorie-arme wijn en flessen prosecco van drie liter. En er is nog veel meer. Maar genoeg over de Aldi, want de Lidl begint ook steeds meer op het paradijs te lijken.

Roze gin van de Lidl

Oke, je kunt er nog niet terecht voor drie liter flessen prosecoo of chocoladewijn, maar wel voor roze gin. En meer hebben we eigenlijk ook helemaal niet nodig in ons leven, toch? Om je dag nog beter te maken; er komen twee verschillende soorten roze gin. Één met rabarber en gember en de andere met frambozen. Hallelujah.

De flessen kosten 13 piek per stuk, wat echt geen geld is. We weten nog niet precies wanneer we ze kunnen kopen. Dat betekent: de schappen in de gaten houden en inslaan als het moment daar is. Dit drankje wil natuurlijk iedereen op tafel hebben staan.

Hiervoor wil je ook nu meteen naar de Lidl rennen: Dit wil je: Met deze fles prosecco van de Lidl heb je nooit meer last van een flinke kater

Reageer op artikel:
YES! Lidl komt met 2 soorten (!) roze gin dus plan je volgende girls night out maar in
Sluiten