Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 24 jul 2017

Er bestaat nu roze gin en het is werkelijk waar belachelijk leuk

Heb jij dit weekend ook zo heerlijk genoten van het zonnetje? Oké, tussen de regenbuien door dan. Maar hoe heerlijk is het om en momentje voor jezelf te pakken en een gin & tonic te drinken? En weet je wat die momenten nóg beter maakt? Roze gin.

Het is dan wellicht pas maandagmiddag, maar stiekem is het altijd tijd voor een grote, koude gin & tonic. Maar wat als we je vertellen dat het allemaal nog leuker kan worden. Er bestaat vanaf nu namelijk roze gin en dit zorgt natuurlijk voor een feestje op jouw borrel.

Same but better

Het is onze bekende vriend Gordon’s die de Premium Pink Distilled Gin op de markt heeft gebracht. Ben jij fan van Gordon’s normale gin? Dan kunnen we je verblijden met het feit dat het basisrecept van de roze Gin hetzelfde is als de authentieke variant. Bij de roze drank zijn daar nog frambozen en aardbeien aan toegevoegd. Vandaar het roze kleurtje.

Een twist van roze gin

Natuurlijk is roze gin normaal al heerlijk, maar Gordon’s heeft ook een recept bedacht waarbij je heerlijk kan genieten van de gin, namelijk de Gordon’s Pink Spritz. Hiervoor heb je Gordon’s Premium Pink Distilled Gin nodig, limonade en prosecco. Deze combinatie in een groot glas met veel ijs is hetgeen waar jij op zit te wachten in het zonnetje.

De gin kost slechts 13 pond (14,50 euro). Verzamel jouw G&T vriendinnetjes voor een heerlijk avondje, of middagje, roze gin. Jullie hebben het verdiend.

Dit wil je ook proberen:Gespot in Thailand: Chips met sushi smaak en dat wil je écht proeven

Reageer op artikel:
Er bestaat nu roze gin en het is werkelijk waar belachelijk leuk
Sluiten