Renée
Renée | LinkedIn Life 20 jul 2018

Volgende week eet je in deze stad roze hamburgers en OMG

Het is tijd om je vriendinnen op te trommelen voor een tripje naar Rotterdam. Daar ben je vanaf volgende week vrijdag aan het goede adres om roze hamburgers (!!!!) te eten. Je begrijpt dat jullie dat willen proeven.

Op 27 juli opent de Italiaanse burgertent Flower Burger in Rotterdam en OMG, het feit dat ze er roze hamburgers verkopen is reden genoeg om een ritje naar Rotterdam te maken.

Roze hamburgers proeven

De roze hamburgers zijn – geloof het of niet – compleet veganistisch. Dus zelfs de vriendinnetjes die bijvoorbeeld geen vlees of geen dierlijke producten eten kunnen mee tijdens dit squadreisje naar 010.

Maar eh… Hoe komt het broodje aan de roze kleur en hoe is dat veganistisch? Het antwoord: natuurlijke kleurstoffen. Om die roze tint te gebruiken pakken ze er kersenextract bij, zodat het perfect in je Instagram feed past.

Nu vraag je je ongetwijfeld af hoe dit hemelse hapje eruitziet. Komt ‘ie:

Giochiamo a nascondino? 🙈🌸🍔🙈 Let’s play hide & seek! #flowerburger #colorful #veggieburger #vegetarian #food #summer Pic by @ceylanozyavuz

A post shared by Flower Burger® (@flower_burger) on

Un #arcobaleno di gusti ed emozioni! 🌈🌈🌈 A rainbow full of tastes and #emotions! #flowerburger #rainbow #burger #veggie #flowers #colorful Pic by @antonellaschaerercastagno

A post shared by Flower Burger® (@flower_burger) on

Mangiamo “alla romana”?! 😜😜 #flowerburger Pic by @viaggiandocontrovento

A post shared by Flower Burger® (@flower_burger) on

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Slim! Als je je hamburger op deze manier eet, smaakt hij het lekkerst

Reageer op artikel:
Volgende week eet je in deze stad roze hamburgers en OMG
Sluiten