Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 22 mei 2017

Helemaal gek van roze? Dan is deze Airbnb jouw droomlocatie

Op dit logeeradres kan jij alles door een roze bril bekijken. Dit huis is namelijk roze van top tot teen en je kan hier met maar liefst dertig vriendinnen slapen. Fantastisch.

Zeker 50 procent van jouw kleding kast bestaat uit roze en het liefst tover jij jouw slaapkamer om in een prinsessen mansion. Goed, jouw vriend is er minder fan van en daarom onderneem je geen actie. Maar wat als we je vertellen dat er een heel huis omgetoverd is tot een sprookjesparadijs waarbij alles, maar dan ook ├ęcht alles, roze is? Fa-bu-lous.

On Wednesday we wear pink

Het is de Eton House Studio in Essex waar jij als roze diva met dertig vriendinnen kan overnachten. Er zijn in totaal zes slaapkamers, alle zes met een ander thema. Mochten er dan toch mannen meegaan op deze trip, kunnen zij gebruik maken van de man-cave, want ook deze is aanwezig. Gelukkig voert de boventoon roze. Hier zie je een aantal foto’s van het optrekje:

En de man-cave:

Mocht er een hemel bestaan, dan ziet deze er ongeveer zo uit. Het huis kan je al huren vanaf 2396 euro per nacht. Nu klinkt dat veel, maar deel je dit door dertig is het nog geen 80 euro per persoon per nacht en dat is natuurlijk spotgoedkoop. Pink-a-licious.

Hier wil je ook naartoe op vakantie: Wow! Deze villa inclusief infinity pool in Bali kost maar 58 euro per nacht

Reageer op artikel:
Helemaal gek van roze? Dan is deze Airbnb jouw droomlocatie
Sluiten