Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 6 november 2017

Genieten! Deze roze kaas gevuld met prosecco smaakt net zo hemels als dat-ie eruit ziet

Roze gin, roze restaurants, roze tequila, roze sushi en roze reisbestemmingen. Wat ontbreekt er nog in dit rijtje? Roze kaas natuurlijk. En niet zomaar eentje. We hebben het namelijk over een heerlijk roze kaasje waarbij je smaakpapillen ook nog eens een vleugje prosecco proeven. Hemels.

We kunnen het leven bijna niet meer aan met al het moois dat ons aangeboden wordt. En het wordt zelfs nog beter. Want dit keer worden drie van onze lievelingetjes gecombineerd. De kleur roze, prosecco en kaas. What a time to be alive. Jeetje.

Roze kaas met prosecco

The Great British Cheese Company is ontzettend, mega great. Met deze roze kaas doen ze hun namelijk namelijk helemaal eer aan. Maar hoe krijg je dan roze kaas? Hun klassieke Wensleydale-kaas hebben ze gecombineerd met frambozen. Daarmee hebben ze een zoete, maar toch wel hartige kaas gecreëerd die melkachtig is en een kruimelige structuur heeft.

Maar, het beste van alles, is dat het kaasje ook een fijne prosecco smaak heeft. Dat is toch hemels? Deze kaas krijgt sowieso een prominente plek op ons verlanglijstje. Of als je niet kunt wachten, dan bestel je ‘m gewoon nu. Hier, voor maar vijf euro. Een kaasplankje heeft er nog nooit zó leuk uitgezien.

Dit wil je ook! Sinterk(l)aaskoppen opgelet: Met deze hartige kaasletters wordt 5 december lekker cheesy

GB Cheese

Reageer op artikel:
Genieten! Deze roze kaas gevuld met prosecco smaakt net zo hemels als dat-ie eruit ziet
Sluiten