Renée
Renée Life 8 apr 2020

Deze roze kamerplant staat prachtig in je interieur en heeft weinig aandacht nodig

Maak je niet langer zorgen als je geen goede plantenmama bent. We hebben een fantastische roze kamerplant gevonden die er dus niet alleen prachtig uitziet, maar ook weinig aandacht nodig heeft. Zo moet het wel goed komen met jou en de planten in huis.

Hoog tijd om je interieur een update te geven met zo’n hippe roze kamerplant. Nu je weet dat je er bijna niet naar hoeft om te kijken is het wel heel aantrekkelijk om er één aan te schaffen.

Roze kamerplant kopen

Sofie Vertongen heeft een eigen zaak The Plant Corner in Antwerpen en kan je alles vertellen over dit mooie fenomeen. Haar persoonlijke favoriet is de maranta fascinator, maar ook ficus elastica belize en calathea triostar zijn toppers.

Wat betreft water geven is het geen enkel probleem. De eerste twee geef je één keer per week water en bestuif je even, de laatste wil twee keer per week water. Dat vergeet je niet, toch?

Is de roze kleur echt?

Grote kans of je je afvraagt of de roze kleur echt is of niet. En ja, dat is zo. “Dat is wel degelijk het geval. Ze worden niet genetische gemanipuleerd of iets dergelijk. Helemaal natuurlijk dus. Zo wordt de ficus elastica belize nog meer roze als je die veel licht geeft. Hoe meer licht, hoe meer uitgesproken de roze kleur”, vertelt Sofie aan Nieuwsblad.

Kijk hoe prachtig:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze roze kamerplant staat prachtig in je interieur en heeft weinig aandacht nodig
Sluiten