Renée
Renée | LinkedIn Life 2 oktober 2018

Maak alvast een spaarpotje want je kunt weer een roze kerstboom kopen

Het beste aan de maand december is natuurlijk de voorpret. Samen met je vriendinnen kerstwinkels afstruinen op zoek naar de leukste decoratie. Kerstbal van je kat in de boom… Ja, je ziet het al helemaal voor je. Maar wist je al dat je weer een roze kerstboom kunt kopen?

Je leest het goed: er bestaat een roze kerstboom en jij kunt ‘m in huis hebben voor je überhaupt kunt aftellen tot de feestdagen.

Roze kerstboom kopen

Een kerstboom is fantastisch, maar een roze kerstboom kopen is natuurlijk al helemaal een droom die uitkomt. Het ziet er leuk uit in je interieur én het vrolijkt de boel tijdens de donkere dagen helemaal op.

Het is op dit moment nog lastig om aan een roze kerstboom te kopen. Gelukkig is Beautify wat adresjes op het spoor gekomen.

roze kerstboom kopen
Bol.com 71,95 euro

roze kerstboom kopen
Flowerfeldt 575 euro

roze kerstboom kopen
ASOS 5,99 euro

Kunstkerstboom

Als je gewend bent om altijd zo’n heerlijk ruikende échte boom in huis te hebben staan, is het wel even wennen. De roze boom is natuurlijk een kunstkerstboom.

En hé, misschien ruikt het niet zo lekker als een echte, maar het heeft zeker voordelen. Je hoeft niet iedere dag de naalden op te zuigen en het ziet er prachtig uit. Daar valt ook wat voor te zeggen toch?

Begin in ieder geval maar alvast met sparen. Die boom van bijna 600 euro is geen koopje maar wel echt een plaatje om naar te kijken.

Dit wil je ook lezen.

Dit wil je weten: De beste tijd om je kerstvakantie te boeken voor weinig geld

Reageer op artikel:
Maak alvast een spaarpotje want je kunt weer een roze kerstboom kopen
Sluiten