Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 19 januari 2018

Hoera! Er bestaat nu een roze KitKat en jij kunt ‘m eten

Grote kans dat je minstens twee favoriete dingen in het leven hebt: alles met roze en chocola. Dan is vandaag voor jou een bijzondere dag, want Nestlé lanceert voor het eerst de roze KitKat.

Als je gek bent op KitKat is dit natuurlijk heerlijk nieuws. Wereldwijd zijn er al bijzondere smaken uitgebracht zoals crème brûlée, chocolate mint en meloen, maar een roze KitKat hebben we nog nooit gezien.

De roze KitKat is vandaag te koop

Maar hoe smaakt deze nieuwe chocoladereep? Chocolademaker Nestlé zegt dat ieder hapje naar bessen smaakt. Hartstikke lekker, maar er is wel een klein minpuntje. De roze KitKat is op dit moment (helaas!) alleen nog te koop in Japan en Zuid-Korea.

Maar als je een beetje positief blijft weet je dat de kans groot is dat je het binnenkort gewoon vanuit Azië kunt bestellen. De Belgen kunnen de reep namelijk wél bestellen via de KitKat Chocolatory.

Wie weet is deze nieuwe KitKat zo populair dat het ook naar Nederland komt. Fingers crossed. En anders kun je altijd nog je eigen KitKat ontwerpen, óók heel tof.

Nieuwsblad

Reageer op artikel:
Hoera! Er bestaat nu een roze KitKat en jij kunt ‘m eten
Sluiten