Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 28 mei 2018

Héérlijk! Je kunt nu roze koek ijs bestellen bij deze ijssalon in Breda

Maak een koek roze en we eten het. Niet voor niets is de roze koek al jaren favoriet, maar wacht maar tot je dit nieuws hoort. Er is namelijk een geniale ijssalon onder de rivieren die roze koek ijs (!!!) verkoopt. Je begrijpt, daar moet je heen.

De beste manier om met deze warme temperaturen af te koelen is door ijsjes te eten. Héél veel ijsjes. Geloof ons als we zeggen dat je daar vanaf nu een stukje voor om wil rijden… Bereid je alvast voor op een ritje (of roadtrip) naar Breda, want daar bestel je nu roze koek ijs.

Roze koek ijs

Eerlijk is eerlijk, roze koek ijs is natuurlijk de beste uitvinding sinds de roze koek. Je hebt niet alleen de koek en de smaak van roze koek – hoe vaak kun je dit woord in één zin gebruiken? -, maar het koelt je ook nog eens perfect af.

We weten in ieder geval waar je voor deze heerlijke delicatesse aan het goede adres bent. Stel de navigatie maar in op Scoops Breda, want daar vindt het feestje plaats.

Als echte fan van de koek weet je natuurlijk wat je te wachten staat… Deze roze koek ijs wil je echt van je nog te eten-lijstje kunnen strepen. Jummie.

Reageer op artikel:
Héérlijk! Je kunt nu roze koek ijs bestellen bij deze ijssalon in Breda
Sluiten