Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 20 augustus 2018

Hollen: Bij Lidl scoor je nu een roze koelkast en die fleurt je keuken helemaal op

Koken is niet ons sterkste punt, dus we kunnen alles gebruiken om het een stukje leuker te maken. Lidl helpt ons daarbij, want de Duitse supermarkt lanceert een hele lijn met keukenartikelen in het roze. En ja, er zit ook een roze koelkast bij.

Het is roze, dus je wilt het hebben. Zelfs als het gaat om keukenapparaten, zo blijkt. Want daarmee fleur jij je keuken in een handomdraai om. Misschien word je er zelfs wel een keukenprinses van.

Roze koelkast van Lidl

Je hebt waarschijnlijk wel eens gekwijld boven een plaatje van een Smeg koelkast. Maar waarschijnlijk heb je daarna ook een klein traantje gelaten om de prijs. Want goedkoop, dát zijn die kleurrijke koelkasten niet. Maar daar is Lidl, met een budgetvariant. In het roze.


 Nog meer roze please

Er is meer. Want het blijft niet bij een roze koelkast alleen. Een roze blender, een roze weegschaal, een roze staafmixer of een broodrooster in het babyroze? Je scoort ze nu allemaal bij Lidl. En als je liever mintgroen hebt, kun je ook je slag slaan.

Lekker betaalbaar

Zoals je van Lidl gewend bent, hoef je niet diep in de buidel te tasten om je keuken een tikkeltje kleurrijker te maken. De koelkast is het meest prijzig, wat die kost 199 euro. Maar de rest van de keukenapparatuur bemachtig je al vanaf 11,99 euro.

We verwachten dat deze collectie héél snel is uitverkocht, dus dat wordt hollen!

Wauw! Dit zijn de meest voorkomende kenmerken van mensen met groene ogen

Reageer op artikel:
Hollen: Bij Lidl scoor je nu een roze koelkast en die fleurt je keuken helemaal op
Sluiten