Renée
Renée | LinkedIn Life 30 aug 2018

6 mooiste roze locaties ter wereld waar jij een Instagram foto wilt maken

Vergeet Amsterdam en alle fotogenieke plekjes. De wereld kent genoeg picture perfect roze locaties, waardoor je nóg een reden hebt om een tripje naar het buitenland te boeken. De volgende plekken mogen echt niet op jouw Instagram feed ontbreken.

Roze locaties die perfect zijn voor Instagram

Geef ons roze locaties en we zijn intens gelukkig. Niet alleen is het een lust voor het oog om naar te kijken, je kunt er ook fantastische squadfoto’s maken met je vriendinnen.

Denk alvast maar na voor jullie vakantie van 2019. De volgende roze locaties wil je vast op je bucketlist zetten:

1. Londen

Ga naar Londen en breng een bezoekje aan de roze kamer in Sketch. Geloof ons, daar ga je geen spijt van krijgen. Dit is één van de mooiste roze locaties als je binnen een foto maakt.

2. Kopenhagen

Bij roze locaties denk je niet direct aan Kopenhagen. Dat komt waarschijnlijk omdat je de winkel Normann nog niet kent. Het is daar zo fantastisch dat je niet weg kunt gaan zonder een foto te maken.

3. New York

Staat New York bovenaan jullie lijstje? Dan is er geen reden meer om niet te gaan. Hallo, het Italiaanse restaurant Pietro Nolita ziet er zo mooi uit dat je er heen wil.

4. Los Angeles

Los Angeles is niet alleen The City of Angels, maar ook de stad der roze locaties. Naast de bekende roze muren van de Paul Smith winkel is het Museum of Ice Cream ook een pareltje voor je feed.

5. Schotland

Wie Londen al een keer gezien heeft pakt het vliegtuig naar Schotland. Daar vind je midden in de natuur een prachtig roze kasteel, waardoor je je spontaan een prinses voelt.

Binnenkort jarig? Geef een feestje in dit roze kasteel

6. Ibiza

Er zijn genoeg redenen om vakantie te vieren met je vriendinnen in Europa. Neem bijvoorbeeld Paradiso Hotel in Ibiza. Sowieso één van de mooiste roze locaties waar jij je ogen dicht hebt mogen doen.

Vriendinnenbreak: Naar het roze Paradiso Hotel Ibiza wil je met je matties

Reageer op artikel:
6 mooiste roze locaties ter wereld waar jij een Instagram foto wilt maken
Sluiten