wpk-admin
wpk-admin Life 26 okt 2018

Vriendinnenbreak: Naar het roze Paradiso Hotel Ibiza wil je met je matties

Roze hotspots zijn populair. Sketch in Londen, Mama Kelly in Amsterdam. Allemaal volledig roze restaurants die hoog op ieders favorietenlijstje staan. En nu komt er een roze hotel in Ibiza: Het Paradiso Hotel Ibiza. Kan het nog beter?

Paradiso Hotel Ibiza

Oh dit hotel wordt fantastisch. Alles is roze. Denk flamingo’s, het Miami Vice gevoel en 70’s stijl. De gouden palmbomen fonkelen in de lobby en de twee zwembaden zijn gevuld met roze – ja echt – roze water. Millenial Pink is al even gebombardeerd tot de trendkleur van dit moment en dat snappen we helemaal.


Paradiso Hotel Ibiza

Denk je even in dat je straks met je vriendinnen aan het zwembad ligt met een pink cocktail in de ene hand en een club sandwich met alles erop en eraan in de andere. Op loopafstand van een van de mooiste stranden Cala Bassa, maar huur vooral ook een (roze retro?) scooter om naar het Noorden te tuffen en het veel intiemere Cala Xarraca te bezoeken.

Paradiso Hotel Ibiza
Paradiso Hotel Ibiza

Eenmaal terug op de hotelkamer plof je neer op je roze bedje en trek je iets lekkers open uit de SMEG koelkast. Je zet een sfeervol ouderwets muziekje op en hoopt dat het lange weekend nog héél lang mag duren.

Je kunt nu boeken voor de periode juni 2018 en verder. Reken op ongeveer 100 euro per persoon per nacht.

Meer weten: Paradiso Hotel Ibiza

Wil je een kijkje nemen bij Mama Kelly? Hier lees je er alles over.

Reageer op artikel:
Vriendinnenbreak: Naar het roze Paradiso Hotel Ibiza wil je met je matties
Sluiten