Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 5 sep 2017

OMG! Er is nu roze sushi en het is ongelooflijk perfect

Als je ons kent, dan weet je dat we gék zijn op sushi. Zo schreven we al over sushi sandwiches, de sushi bus en sushi chips. Maar we hebben nu de sushi gevonden die echt next level is en perfect in de ogen van iedere vrouw: roze sushi.

Roze sushi, daar zeg je geen ‘nee’ tegen

Het is waar: alles wat roze is, daar hebben wij vrouwen toch wel een zwak voor. En we hebben ook een zwak voor eten. Never not eating is dan ook ons motto.

En sushi? Is toch wel heel erg favoriet en willen we nu eten. Maar toen we roze sushi zagen konden we onze ogen niet geloven. Wat een perfectie, we zijn verliefd.

Weet je nog niet wat je wilt eten vanavond? Ga dan voor roze sushi. Het is bijna te mooi om op te eten, maar wel perfect voor je Instagram en voor je buik. Weg met de excuusjes, als er iets is om je over de drempel te helpen om eens zelf sushi te maken dan is het wel roze sushi.

Het mooiste stukje sushi

Zoveel moeite kost het niet, dankzij dit filmpje. En kun je het vanavond niet maken? Laat je vriendinnen versteld staan tijdens een dinertje of het is ook mega leuk als amuse op je verjaardag.

Het mooie aan de roze sushi is dat er helemaal geen kleurstof aan te pas komt. De roze kleur komt namelijk van het sap van frambozen. En dat maak roze sushi nóg meer yummie. Als we je nu niet overtuigd hebben om dit te gaan maken, dan houd je waarschijnlijk meer van steak.

LEES OOK: Gelukkig, dit is de logische verklaring voor je sushi verslaving

Reageer op artikel:
OMG! Er is nu roze sushi en het is ongelooflijk perfect
Sluiten