Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 okt 2017

Er is nu roze tequila zodat een shotje drinken net wat dragelijker wordt

We hebben allemaal wel één vriendin die bij het uitgaan standaard zegt dat ze ‘niet zo veel gaat drinken’. En we hebben ook één vriendin die dat als een teken ziet om constant voor iedereen shotjes te halen. Gelukkig worden die glaasjes tequila vanaf nu net wat dragelijker. Er is namelijk roze tequila.

Als meisje weet je: roze maakt alles beter. Roze prosecco, roze gin-tonic en nu ook roze tequila. Je zou bijna zin krijgen in een shot van het sterke drankje. Het enige wat dan nog mist is roze zout (misschien Himalaya zout?) en een roze citroen (grapefruit?) om je girly drankje af te maken.

Roze tequila is hier

Het gaat allemaal om de Código 1530 Rosa Tequila. De drank heeft de roze kleur gekregen doordat de tequila een maand lang in een vat heeft gezeten waar eerder rode wijn uit de Napa Valley in heeft gezeten. Of het daardoor ook wat lekkerder smaakt, hebben we helaas nog niet voor je kunnen testen.

Goedkoop is het niet. De tequila kost 60 dollar voor een fles. Maar je shots en cocktails met tequila zullen hierdoor wel een stuk Insta-waardiger zijn natuurlijk.

Helaas is de Código 1530 Rosa Tequila momenteel alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Maar je kunt ‘m wel online betellen.

Of je houdt het bij roze gin-tonic. Ook veel lekkerder.

Lees ook: Er bestaat prosecco badschuim en dat is puur geluk voor echte bubbel babes

Reageer op artikel:
Er is nu roze tequila zodat een shotje drinken net wat dragelijker wordt
Sluiten