Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 28 mrt 2018

Joehoe! Vans brengt nieuwe schoenen op de markt en de roze variant wil je hebben

Hoewel je er buiten nog niet héél veel van merkt is het voorjaar natuurlijk allang begonnen. Hoog tijd om alvast te duiken in de (schoenen)trends van nu. En er is groot nieuws, want Vans komt met nieuwe schoenen.

Vans waren vorig jaar ineens overal. Sterker nog, ze waren zo populair dat je mazzel had om een paar in je bezit te krijgen. In praktisch iedere winkel hoorde je ‘sorry, uitverkocht’. Maar wie weet heb je met deze roze Vans meer mazzel.

Velvet roze Vans

Laten we eerlijk zijn, alles wat roze is, is fantastisch. Dus ook roze Vans. Nu zijn er al verschillende kleuren in de winkel te vinden, maar wacht maar tot je de nieuwste schoen ziet. Vans heeft hun klassieke schoen namelijk een velvet uiterlijk gegeven wat perfect is als je dit voorjaar eens wat anders wilt dragen.

Je moet ervan houden, maar áls je ervan houdt heb je zojuist de perfecte schoen gevonden. Het corduroy stofje maakt de roze Vans (oh, en de blauwe natuurlijk) extra speciaal. En hoera, hoewel je ze moet bestellen bij Opening Ceremony kun je ze gewoon naar Nederland laten versturen.

Bestellen

Zie je jezelf al helemaal weglopen op deze roze stappers? In de webshop zijn er nog een paar maten verkrijgbaar. Zoals je daar ziet is de schoen razend populair, dus grijp je kans nu het nog kan. Ze kosten je omgerekend zo’n 78 euro.

Reageer op artikel:
Joehoe! Vans brengt nieuwe schoenen op de markt en de roze variant wil je hebben
Sluiten