Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 27 mei 2019

Laat de zomer maar komen! Met deze roze ventilator ga je koeltjes te zomer door

Zo nu en dan zien we het heerlijke zonnetje alweer tevoorschijn komen en daar worden we natuurlijk super blij van. Toch zien we ook een beetje op tegen de benauwde hitte die hand in hand gaat met de zomer. Gelukkig voor ons is er nu een super trendy manier om af te koelen, namelijk met deze roze ventilator.

De roze bureauventilator is klein, maar mega effectief. Cool de zomer doorgaan is nog nooit zo makkelijk én stylish geweest.

Roze ventilator

De zomer is natuurlijk heerlijk, maar als je binnen zit kan het weleens mega benauwd worden. Als jij je make-up niet eraf wil zweten is een beetje verkoeling zo nu en dan wel zo fijn. Maar om nou zo’n enorme ventilator van €80 te kopen is ook weer zo wat.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wij zijn fan!

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op


Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet want bij onze favoriete winkel ooit, HEMA, is nu een goedkope ventilator te krijgen. Het gezellige roze ding koop je al voor €5 en kan je overal mee naar toenemen. De ventilator werkt namelijk via een USB-stick. Als je dus in het zonnetje met je laptop openklapt, kan je de ventilator gewoon verbinden via je USB-portal.

Ben je geen groot fan van roze? Geen stress. De trendy ventilator is ook te koop in zwart, oranje en geel. Dat wordt je favoriete Netflix-series kijken in het park zonder met een heerlijk briesje. Wij zijn fan.

Reageer op artikel:
Laat de zomer maar komen! Met deze roze ventilator ga je koeltjes te zomer door
Sluiten