Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26/02/2018

Magisch! Hier vind je de rozen uit Beauty and the Beast die nooit vergaan

Als je rozen gekregen hebt met Valentijnsdag, dan zien ze er vast niet meer zo geweldig uit als op de dag dat je ze kreeg. Eigenlijk is het ook maar zonde dat we er niet langer van kunnen genieten. Gelukkig zijn we niet de enigen die dat vinden en is er iets geniaals op bedacht.

Geïnspireerd op het magische verhaal van Beauty and the Beast, is het Engelse bedrijf Forever Rose ontstaan. Zoals de naam het al perfect weergeeft, kun je er rozen bestellen die voor altijd mooi blijven.

Rozen die niet vergaan zoals in Beauty and the Beast

Maar hoe kan dat dan, denk je nu ongetwijfeld. Nou, Forever Rose bedacht om rozen in een stolp te stoppen. Je hoeft ze geen water te geven en ze hebben ook nog niets eens per se zonlicht nodig. En zelfs dan blijven de rozen zeker drie jaar mooi.

Klinkt geweldig, toch? Je kunt ook nog eens kiezen tussen tientallen verschillende kleuren en hoeveelheden. Logischerwijs is glaswerk dat gevuld is met vijf rozen duurder dan eentje die gevuld is met één. Hoe meer rozen je wil, hoe duurder het prijskaartje wordt. De goedkoopste stolp kost ongeveer 160 euro.

Het ziet er werkelijk waar toch betoverend mooi uit? Ook al lijkt het duur, als je drie jaar lang nieuwe roosjes koopt ben je waarschijnlijk meer geld kwijt. Hebben we je al overgehaald om dit sprookje zelf in huis te halen?

Reageer op artikel:
Magisch! Hier vind je de rozen uit Beauty and the Beast die nooit vergaan
Sluiten