Rozen zijn meer dan ooit een ding op beautygebied en dit zijn onze favoriete producten

Al jaren -wat zeggen we, ééuwen- lang zijn rozen een hot topic op beautygebied. Cleopatra gebruikte rozenwater al voor in haar bad en wij zijn nog steeds gek op de bloemen. Niet alleen vanwege de geur maar ook omdat het een fijne werking heeft. Dit seizoen zien we meer rose infused beautyproducten dan ooit. We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Rozen beautyproducten

Naast dat we verliefd zijn op de geur én kleur van rozen, hebben ze ook nog een hele fijne werking voor de huid. Het kalmeert, hydrateert en balanceert de huid onder andere. Daarnaast zorgt het ervoor dat vrije radicalen worden vermindert. Genoeg reden dus om deze rozen beautyproducten te scoren.

rozen beautyproducten

1. Sisley Black Rose Eye Contour Fluid, € 107,08

Kost wat, maar dan heb je ook wat: de nieuwe oogcrème van Sisley. Het extract van de zwarte roos zorgt ervoor dat de huidstructuur verbetert en licht wordt weerkaatst. Zijn die donkere kringen snel verleden tijd.

rozen beautyproducten
2. Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose EDP 30 ml, € 55,93

De inmiddels bekende geur Mon Guerlain heeft er een nieuw zusje bijgekregen. De bestaande mix van lavendel en vanille hebben er een overdosis – je raadt het al – roos bijgekregen. Samen met zwarte peer en sandal vormt het een heerlijke combi die je zeker wilt proberen.

rozen beautyproducten
3. Tonymoly Panda’s Dream Rose Hyaluronic Face Cream, € 24,99

Deze schattige panda is superfijn voor je huid. Het remt ontstekingen af en kalmeert door de toevoeging van rozenwater en rozenbottel extract. Daarnaast zorgt een flinke dosis hyaluronzuur die je huid goed hydrateert.

Lees ook: