Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 20 november 2017

Primark verkoopt deze verschrikkelijk lieve Rudolf sloffen en ze zijn zó fluffy

Primark, wat doe je ons aan. Je verkoopt zoveel ongelooflijk lieve en fluffy dingen. En we willen het allemaal. Net zoals deze Rudolf sloffen. Want ze zijn zó schattig.

Unicorn sloffen, Chip pantoffels (Belle en het Beest), Disney dekens met capuchon en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Primark snapt précies waar ons vrouwenhart sneller van gaat kloppen. Keer op keer komen ze met nieuwe musthaves en keer op keer willen we ze allemaal hebben.

Stuk voor stuk zijn ze ongelooflijk zacht, lief, schattig en absoluut hebberigmakend. Als is het maar voor die perfecte Instagram story of post. Want dat deze sloffen ook weer heel wat likes gaan opleveren, dat kunnen we je garanderen.

Rudolf sloffen

Het is nog maar 34 dagen tot het kerst is. En alles wat met Kerstmis te maken heeft is natuurlijk al heerlijk. En als het dan ook nog zacht, warm en fluffy is, worden we helemaal gelukkig. Wij presenteren: de Rudolf sloffen die je kunt krijgen voor 3,50 pond oftewel 3,95 euro.

En wees niet bang dat dit weer zo’n vondst is wat alleen verkrijgbaar is in de UK. Als je het bijschrift van de Instagram post leest (klik op de Instagram foto van de sloffen) zie je de Nederlandse vlag staan. Jippie. Het is al flink koud buiten, schaf deze schatjes aan en je voeten zijn warmer en schattiger dan ooit tevoren.

Liever unicorn sloffen? Die bestaan ook!

Reageer op artikel:
Primark verkoopt deze verschrikkelijk lieve Rudolf sloffen en ze zijn zó fluffy
Sluiten