Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 2 jul 2018

Bewezen: Het ruiken van de scheetjes van je lover is goed voor je

Je springt niet meteen een gat in de lucht wanneer iemand in de buurt een scheetje laat. Het ergste is nog wel als het je lover is die onder de dekens ligt te stinken. Voordat je boos dekking zoekt, denk nog even goed na. Want in plaats van je neus dicht te knijpen kun je ook even aan zijn scheetjes ruiken. Het is namelijk goed voor je. Jep, echt waar.

Lekker ruiken aan scheetjes

Fris is het niet, mannen die scheten laten in jouw buurt. Zeker die van je lover kunnen enorm stinken. Je kunt er hard om lachen of boos om worden. In beide gevallen haal je het liever niet in je hoofd om in de stank te zitten. Liever zoek je dekking. Maar nu blijkt uit onderzoek dat je misschien beter wel eens kunt ruiken aan de scheetjes. Het is namelijk goed voor je gezondheid.

Het onderzoek naar de darmgassen werd gedaan op de universiteit van Exeter en daar kwamen onderzoekers erachter (na het ruiken van duizenden scheetjes natuurlijk) dat de stof waterstofsulfide goed is voor je gezondheid. En laat dat stofje nu net in alle windjes zitten. Waterstofsulfide zorgt er namelijk voor dat je minder kans hebt op ziektes een aandoeningen zoals een hartaanval of een beroerte.

Laat nog eens een scheetje schat

Voortaan misschien iets minder streng zijn wanneer je lover een scheetje wil laten als jij naast hem zit. Hij zorgt er namelijk wel voor dat de kans op ziektes afneemt. De schat. Natuurlijk kan nog niet geconcludeerd worden dat als je vaak aan de vieze geurtjes ruikt, je ook minder snel ziek wordt. Er is nog meer onderzoek nodig. Wel is vastgesteld dat ruiken aan scheetjes zéker niet slecht is voor je. En als jij eens eentje laat in zijn buurt, zeg dan vooral dat het pure liefde is.

LEES OOK: 7 x waarom jouw vriend juist blij is als je scheetjes laat waar hij bij is

Reageer op artikel:
Bewezen: Het ruiken van de scheetjes van je lover is goed voor je
Sluiten