Renée
Renée | LinkedIn Love 19 sep 2018

Ruud en Rowena zijn een bad ass koppel en wel om deze redenen

Eerlijk is eerlijk, de relatie tussen Ruud en Rowena is op z’n minst bijzonder te noemen. Ze ontmoetten elkaar in het beloofde land Utopia om vervolgens mee te doen aan een nieuw reality-avontuur: Temptation Island VIPS. En weet je wat, zij zijn écht het meest bad ass koppel van iedereen die meedeed.

Relatie van Ruud en Rowena

Ja, het is knap dat Niels en Rosanna het nog eens probeerden. Of dat de jonge Donny zijn relatie liet opschudden. Dat Stefano weer niet kon bewijzen dat hij een trouwe hond is.

Maar als één relatie het pas echt overleefd heeft, dan is het die van Ruud en Rowena. Beautify vertelt je waarom:

1. Rowena werd na het eerste kampvuur gek, maar zette haar relatie niet op het spel

Het is nooit leuk om te horen hoe je vriendje vertelt dat hij opgewonden wordt van een andere vrouw. Ja, het maakte Rowena he-le-maal gek, maar uiteindelijk bleef ze trouw aan haar relatie.

Ze is volwassen genoeg om absoluut geen wraak te nemen, want diep van binnen wist ze óók wel dat er nog niks was gebeurd. Of laten we het zo zeggen: het is niet dat iemand écht aan Ruud zat.

Met een penis waar zeven kraaien op kunnen is het voor sommigen natuurlijk moeilijk om uit de buurt te blijven.

2. Ruud en Rowena gebruikten Temptation Island VIPS als iets moois

Bij geen één koppel geloofde je vanaf dag één dat ze het zouden overleven. Bij Ruud en Rowena deden we dat wel. De twee waren er heilig van overtuigd dat ze samen terug zouden keren naar Nederland.

Ja, hij genoot van Kelly’s twerkbillen en zij van Karims dansen. Uiteindelijk wisten ze wel waarvoor ze het deden: een toekomst samen. Niet voor niets hebben ze het avontuur overleefd.

3. Het koppel heeft een huis gekocht

Als je samen een huis koopt wéét je dat het goed zit. Serieus, eerst Temptation Island overwinnen en vervolgens nog samen zijn? Er is geen beter teken dat je dan bij elkaar hoort.

Stiekem dromen we allemaal van een relatie waarbij je dit soort stappen zet, toch?

4. Ze geven super veel om elkaar

Tijdens de afleveringen zag je de liefde tussen Ruud en Rowena. Vooral Rowena was heel open over hoe ze zich voelde en vooral wat ze voor haar vriend voelde.

Eén van de ingrediënten van een goede relatie is dat je ontzettend veel om elkaar geeft. Hoewel Rowena een grote mond heeft, is het overduidelijk dat ze onwijs gek is op haar Ruud en vice versa.

Rowena rapte met deze BN’er-ex over haar seksleven

Reageer op artikel:
Ruud en Rowena zijn een bad ass koppel en wel om deze redenen
Sluiten