Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 13 jun 2018

Zijn Ruud en Rowena na Temptation Island VIPS toch nog een stelletje? Ze zijn samen gespot

Roddels en speculaties, wij kunnen er geen genoeg van krijgen. De grote vraag is welke stelletjes Temptation Island VIPS hebben overleefd. We zijn pas bij aflevering twee, maar de eerste scheurtjes in de relaties zijn al zichtbaar. Ruud en Rowena hebben het tot nu toe netjes gehouden, en volgens deze foto wijst alles erop dat ze ook nog samen zijn.

Michella Kox is zoals altijd fanatiek bezig met de laatste roddels verspreiden over de kandidaten van Temptation Island VIPS. En ze heeft een nieuwe roddel met ons gedeeld.

Ruud en Rowena zouden nog steeds een stelletje zijn na Temptation Island VIPS.

Ruud en Rowena uit elkaar of niet?

Niet alleen over Ruud en Rowena wordt gespeculeerd of ze nog samen zijn. Op Amsterdam Open Air werden Donny en Amijé al samen gespot. Ook Niels en Rosanna zouden volgens de fans nog samen zijn. Ze plaatsten namelijk allebei een foto op social media en die foto is in hetzelfde huis gemaakt.

Ruud en Rowena werden afgelopen zondag samen gespot bij een strandtent in Noordwijk. Daar is deze foto van de twee gemaakt:

Is het een spelletje?

Er zomaar van uitgaan dat de stelletjes nog samen zijn doen we niet. Een Temptation Island fan plaatste namelijk een reactie onder bovenstaande foto waarin ze zegt dat het best wel eens aannemelijk zou kunnen zijn dat ze hiervoor betaalt krijgen. Juist, om voor ons de schone schijn op te houden.

Aflevering 2

Wil je weten wat wij van de tweede aflevering van Temptation Island VIPS vonden? Check dan onze review video hieronder:

Reageer op artikel:
Zijn Ruud en Rowena na Temptation Island VIPS toch nog een stelletje? Ze zijn samen gespot
Sluiten