Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 3 okt 2018

Nog even over de ruzie tussen Aisha en Corry in Expeditie: Dit is wat Steven erover zegt

De ruzie tussen I am Aisha – ja die van de nagels – en Corry King was hét hoogtepunt van Expeditie Robinson 2018 aflevering 4. Waar het allemaal om ging? Een stukje schaduw naast de hangmat. Deelnemer Steven Brunswijk (aka de Braboneger) was erbij en vertelt wat hij van de ruzie vond.

Dé ruzie van Expeditie Robinson 2018 aflevering 4: Aisha versus Corry Konings

Nog even een opfrissen over de ruzie. Het begon allemaal toen Corry in de schaduw wilde gaan zitten, vlak naast de hangmat waar Aisha in lag. Maar daar had Aisha helemaal geen trek in. En daar explodeerde de boel.

Corry mopperde: ’Het is ook altijd wat met jou.’ Toen knapte er iets bij Aisha. ’Zestien, zevenenzestig, achthonderdtachtig jaar oud, I don’t care,’ schreeuwde ze. Waarop Corry en Aisha elkaar om de beurt verweten een grote bek te hebben.

Corry liep beledigd weg. En Aisha besloot er helemaal de brui aan te geven. Ze pakte haar biezen en nam het bootje naar huis.

Steven: ‘Het ging helemaal nergens over’

Steven Brunswijk was bij dit hele tafereel. ’Ja, het ging om een stukje naast de hangmat. Zo erg is het eiland, er is geen schaduw aanwezig. Behalve onder een palmboom, maar daar kun je ook niet onder gaan zitten want dat kun je misschien niet navertellen. Jaarlijks sterven er 150 mensen door een vallende kokosnoot, best veel. En je wil ook niet afkoelen in het water, want daar heb je kwallen’

We begrijpen het, Corry was gewoon wanhopig op zoek naar schaduw. Maar ja, Aisha lag al in die hangmat.

Steven probeerde nog op Aisha in te praten

Steven zegt wel dat hij nog heeft geprobeerd om op Aisha in te praten, toen ze naar huis wilde gaan. ’Ik heb wel geprobeerd met haar te praten, maar ze was niet voor rede vatbaar. Ik heb echt geprobeerd met haar te praten. Zelfs aan het einde, toen ze echt wegging, heb ik nog geprobeerd om haar een knuffel te geven. Ze zei ‘nee’ en gaf me een hand.’

Ook zegt hij: ’ Aisha vond dat wij niet het verhaal hebben verteld aan Donny en Jody. Ze wilde niet dat wij een kant zouden kiezen, maar dat wij hen zouden vertellen wat er gebeurd was. Maar wij hadden zoiets van: distantieer.nl. Dat vond ze niet tof. Daardoor was ze helemaal boos. ‘

Inmiddels is de ruzie tussen Aisha en Corry weer gesust, zo zagen we in Eilandpraat vorige week. Maar spraakmakende tv leverde het in ieder geval wel op.

Wil je weten wat Steven nog meer over de ruzie en Expeditie Robinson zei? Kijk dan onze video waarin we met hem naar fragmenten van aflevering 3 en 4 keken:

Reageer op artikel:
Nog even over de ruzie tussen Aisha en Corry in Expeditie: Dit is wat Steven erover zegt
Sluiten