Renée
Renée Life 25 jul 2019

Je favoriete vriendinnengroepje is niet meer: Yasmine heeft ruzie met de Terror Twins na EOTB

Tijdens de opnames van het Ex On The Beach All Stars seizoen waren er altijd drie meiden die no matter what voor elkaar klaarstonden. Yasmine en de Terror Twins kwamen áltijd voor elkaar op, maar wat blijkt? Classy Yassie laat haar nagels zien nu ze ruzie met hen heeft.

In gesprek met De Telegraaf vertellen Sharon en Esmee het verdrietige nieuws. Je favoriete vriendinnengroep is officieel uit elkaar gevallen.

Waarom hebben Yasmine en de twins ruzie?

We geven de hoop op nu de meiden geen vriendinnen meer zijn. De twins hadden geen idee dat Yasmine überhaupt boos was en wij zijn net zo verbaasd. Dit is hun kant van het verhaal:

“Yasmine schijnt nu boos op ons te zijn, omdat zij kreeg te zien dat wij hadden gezegd dat als Elias komt en wij willen daar iets mee doen, dan doen we dat gewoon. Dat gaat niet over Yasmine, dat gaat over het algemeen. Kijk, wij gaan voor niemand aan de kant. Het wordt zo geknipt en geplakt en daardoor denkt Yasmine dat wij haar aanvallen”, zegt Esmee.

Maar eerlijk is eerlijk, de twins hebben over ie-de-reen iets lelijks gezegd, behalve over haar. Yas volgt de meiden niet meer op Instagram en praat niet meer tegen de meiden bij boekingen. Met andere woorden, de liefde is absoluut niet meer wederzijds. “Er is zeker een ruzie.”

“Iedereen praat daar sowieso over elkaar. Ik vind niet dat als het afgelopen is en jij hebt er wel een leuke tijd met elkaar gehad, dan vind ik het heel kinderachtig als je achteraf boos wordt om de beelden die je te zien krijgt. Dan moet je ook gewoon kunnen zeggen: vergeven en vergeten”, aldus Sharon.

EOTB-Sharon: ‘Dit was echt slecht voor mijn toekomst’

Het zit erop! De finale-aflevering van Ex On The Beach is zondag uitgezonden. Ingrid Jansen praat na over het hele seizoen met twins Sharon en Esmee. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf Meer van De Telegraaf? Volg ons op: Website: https://www.telegraaf.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/ Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/ Twitter: https://twitter.com/telegraaf #TELEGRAAF #EXONTHEBEACH

?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je favoriete vriendinnengroepje is niet meer: Yasmine heeft ruzie met de Terror Twins na EOTB
Sluiten