Redactie
Redactie Life 11 dec 2020

Ben jij de echte kenner? Test hier hoe goed jij de tekst van Mariah Careys All I Want For Christmas kent

We weten niet hoe het met jou zit, maar nu we halverwege november zijn is het tijd om de kerstmuzieklijsten weer eens aan te zetten. Het is toch noodzaak om weer even ons geheugen op te frissen en ongegeneerd mee te lallen met onze favoriete nummertjes. De ongekende nummer 1 is natuurlijk All I Want For Christmas van Mariah Carey. Maar hoe goed ken jij dat nummer nog? Doe de quiz.

Er is maar één manier om erachter te komen hoe goed en jij vriendinnen All I Want For Christmas nog kennen. Met onze welbekende quiz, uiteraard.

Dé All I Want For Christmas quiz

De Beautify redactie heeft een paar pittige vragen gebundeld om deze quiz te maken. We willen namelijk wel weten of je de echte, echte kerstfan van het eerst uur bent. Mocht je graag een uitdaging aangaan, dan is dit de uitgelezen kans om jouw kennis eens te testen.

All I want for Christmas is basiskennis. Dit zou elke kerstfan moeten weten 😉 Hoe goed ben jij?

Beantwoord de vragen hieronder en kom er binnen een paar minuten achter hoe goed jij All I Want For Christmas werkelijk kent:

Elke dag kerst?

Klaar met de quiz? Natuurlijk bestaat er een plek op aarde waar Kerstmis nooit overgaat. Sterker nog, naast de Noordpool (want duh, de Kerstman bestaat écht) is er namelijk ook een hotel waar de Christmis spirit lekker aangewakkerd blijft worden. The Inn at Christmas Place is jouw nieuwe place to be wat dat betreft. Hier kennen ze geen einde aan onze favo feestdagen.

Je moet er wel een eind voor reizen (sorry) want het hotel ligt in de Verenigde Staten. De enige echte kerstwens voor dit jaar zou dus zijn dat we zo snel mogelijk van alle corona problemen zijn verlost zodat we weer lekker dat vliegtuig in kunnen stappen en Kerstmis kunnen vieren zoals we dat écht willen.

Probeer ook deze quiz: All you want for Christmas is deze quiz zodat je erachter komt welke kerstversiering het beste bij je past

Reageer op artikel:
Ben jij de echte kenner? Test hier hoe goed jij de tekst van Mariah Careys All I Want For Christmas kent
Sluiten