S.O.S: 5 x oplossingen voor beauty problemen tijdens feestjes

Het enige wat je wilt, is een zorgeloze avond. Met deze vijf oplossingen voor beauty problemen tijdens feestjes kun je ongestoord dansen en feesten (tot je erbij neervalt):

Probleem: Je bent vergeten deodorant op te doen

Wat te doen als je arriveert op een feestje en je realiseert je dat je deodorant bent vergeten op te doen? Haast je naar de dichtstbijzijnde ladies room en ga opzoek naar een desinfecterende handgel. De alcohol in de handgel laat geurende bacteriën verdwijnen en laat je direct een stuk frisser voelen.

Probleem: Je nagellak chipt terwijl je onderweg bent

Oh nee hè, je nagellak chipt vlak voordat je op het feestje aankomt. Wat nu? Zorg dat je een glitter nagellak bij je draagt, want deze staat op het punt je beste vriend te worden. Één likje ervan maakt de chip onzichtbaar. Glitter nagellak kan ook voorkomen dat een ladder in je panty groter wordt en het kan als lijm dienen voor als een steentje uit je ring valt. Kortom: het is de beste multitasker.

Probleem: Je jurk is statisch en plakt raar aan je lijf

Heel charmant is het niet als je staat te worstelen met je eigen jurk omdat deze statisch is en aan je lijf blijft plakken op de meest vreemde manieren. Maar een beetje haarspray is hier je redding. Vis de kleine flacon uit je tas en spray op de plekken waar je jurk statisch is.

Probleem: Je muts heeft je volumineuze coupe plat gemaakt

De snelste manier om plat haar weer volumineus te maken, is door je scheiding te veranderen. Maak daarom een scheiding de andere kant op, haal je handen door je haar heen en doe je haar vervolgens weer in de originele scheiding. Een beetje droogshampoo doet ook wonderen (een kleine reisflacon in je tas meenemen raden wij zeker aan).

Probleem: Je nagel is gescheurd

Als je nagel is gescheurd, is de kans groot dat deze niet mooi glad is. Waarschijnlijk zitten er allerlei haakjes aan die gevaarlijk zijn voor jurken en vooral je eigen panty. Ga opzoek naar een luciferdoosje (deze ligt vast ergens bij een bar), want het gedeelte waar je een lucifer langs haalt om hem aan te steken, werkt als een nagelvijl. Onwijs handig, al zeggen we het zelf.

Reageer op artikel:
S.O.S: 5 x oplossingen voor beauty problemen tijdens feestjes
Sluiten