Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 14 aug 2017

Vroeg pieken: In Amsterdam kun je binnenkort feesten vóórdat je naar je werk gaat

We weten het, ochtenden zijn heilig en bedoeld om te slapen. En de wekker gaat altijd al veel te vroeg. Maar toch, misschien is een feestje wel een goede reden om een uurtje eerder op te staan. Want je kunt in Amsterdam binnenkort ’s ochtends feesten, voordat je naar je werk gaat. Kun je die workout ’s avonds ook meteen skippen (of zou dat niet de bedoeling zijn?).

Als je wel een vroege vogel bent, dan is dit feestje helemaal handig voor jou. Voortaan hoef je niet al voor het hoogtepunt van de stapsessie af te haken omdat je echt té moe bent om op je benen te staan. Want dit feestje is om half zeven ’s ochtends.

De feesten van Daybreaker vinden al plaats in twintig steden wereldwijd. En nu is ook Amsterdam aan de beurt voor een ochtendparty.

Feesten tot het ochtendgloren, eh, tot de werkdag begint

Zie je het helemaal zitten om je dag te beginnen met een feestje? Dat kan 23 augustus in Amsterdam Want dan heeft Daybreaker Club NYX afgehuurd om echt los te gaan. De tweede sessie is gepland op 20 september. Er is vooral dancemuziek.

Alcohol is er niet, maar dat is ook wel zo handig als je daarna nog fris en fruitig op kantoor of in de collegebanken wil zitten. Of je gaat naar een afterparty, kan natuurlijk ook.

Daybreaker Moments of Magic // About Us from DAYBREAKER on Vimeo.


Lees ook:
Koffieleuten opgelet! Jij als koffielover leeft langer blijkt uit onderzoek

Reageer op artikel:
Vroeg pieken: In Amsterdam kun je binnenkort feesten vóórdat je naar je werk gaat
Sluiten