Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 24 april 2019

La Casa de Papel gebingewatched? Dan wordt Sabor das Margaridas je nieuwe verslaving op Netflix

Als jij fan bent van La Casa de Papel ben je ongetwijfeld altijd op zoek naar nieuwe series die wat weghebben van de steengoede Spaanse serie. Netflix heeft Sabor das Margaridas (Bitter Daisies) toegevoegd aan haar assortiment en je bent binnen no time verslingerd aan deze serie.

We hebben een nieuwe bingewatch-waardige serie voor je gevonden op Netflix en als je van misdaadseries houdt wil je hier vandaag nog aan beginnen. Sabor das Margaridas heeft wat weg van The Bridge en La Casa de Papel: de beste combinatie die je je kunt wensen.

Sabor das Margaridas

In het stadje Galicië verdwijnt de jonge Marta en alleen haar kleren worden teruggevonden. Agente Rosa Vargas van de Guardia Civil wordt op de zaak gezet en probeert deze met man en macht op te lossen. Het blijft niet bij de verdwijning van Marta want in de omgeving blijkt een seriemoordenaar actief te zijn.

Aan Rosa en haar team de taak om de seriemoordenaar te stoppen. Het is een meeslepende serie en het verhaal zit zó sterk in elkaar dat je iedereen verdacht vindt. De spannende serie staat al op Netflix en bestaat uit zes afleveringen.

De trailer

Bekijk hier de Spaanstalige trailer van Sabor das Margaridas. Op Netflix vind je de trailer én alle afleveringen met Engelse ondertiteling.

Manners

Reageer op artikel:
La Casa de Papel gebingewatched? Dan wordt Sabor das Margaridas je nieuwe verslaving op Netflix
Sluiten