Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 9 jan 2018

Dit is wat je kunt verwachten van Sabrina’s Riverdale spin-off

Wie een echte nineties kid is, kent Sabrina The Teenage Witch nog wel. En hoera, zij komt terug in een echte Sabrina's Riverdale spin-off. Dubbel hoera, want we zijn toe aan een nieuw seizoen nu we Riverdale hebben gezien. Wij vertellen je alvast wat je kunt verwachten van deze serie. En het wordt erg spannend.

Een opfrisser

De nieuwe serie waarin Kiernan Shipka zal schitteren zal The Chilling Adventures of Sabrina gaan heten. Sabrina’s Riverdale spin-off zal een bovennatuurlijke kijk op de vreemde wereld van Riverdale worden. Sabrina was oorspronkelijk ook een strip van Archie Comics. Zij heeft in Riverdale gewoond, maar is verhuisd naar Greendale.

De personages van Riverdale en The Chilling Adventures of Sabrina zullen waarschijnlijk niet veel overlappen, maar de series vinden wel plaats in dezelfde fictieve wereld. En laten we daar nu net gek op zijn. Houd je vast, want we lichten vast een tipje van de sluier op:

1. Sabrina is een kannibaal in Sabrina’s Riverdale spin-off

De Spellman-familieleden in The Chilling Adventures of Sabrina zijn kannibaal. Ze doden mensen niet om hun voedsel te krijgen, ze stelen gewoon de lijken van een nabijgelegen begraafplaats. Het is blijkbaar een groot deel van de heksencultuur en wordt vaak gezien als ‘normaal’. Ehh, vet luguber wel.

2. Harvey Kinkle zal van de partij zijn en een beetje lijken op Archie

Harvey is het middelpunt van veel belangrijke plots in het stripverhaal. Zelfs wanneer de serie andere aspecten van de verhaallijn verandert, is Harvey essentieel genoeg. Zijn personage verwijderen zal namelijk gek zijn. In Sabrina’s Riverdale spin-off is hij niet zoals de vriendelijke Harvey uit de Sabrina-serie. Maak je op voor sexy hekserij.

3. Salem zal weer de pratende kat zijn

We herinneren ons Salem als de sarcastische zwarte kat van Sabrina the Teenage Witch. Hij is dan ook weer een hoofdrolspeler in Sabrina’s leven. In het boek is Salem Sabrina’s pratende familielid, niet alleen haar huisdier. En de meeste heksenmeisjes hebben dieren nodig om toverspreuken uit te voeren. Hij zal weer de sarcastische Salem zijn en wij kunnen niet wachten om de kat terug te zien.

4. De heksen zijn niet schattig

De heksen van Greendale zijn niet de schattige soort dames. Zij zijn letterlijk satan-aanbiddende heksen. Slecht en duivels. De dames zijn duister en mysterieus. En het gaat geweldig worden als je van dat soort types houdt.

5. Het Andere Rijk zal een ding worden, maar dan anders

In Sabrina the Teenage Witch kon Sabrina naar ‘Het Andere Rijk’ reizen. Een andere dimensie vol met magische verrassingen waar ze terecht kon komen via de linnenkast in haar tante’s huis. Chilling Adventures heeft het ‘Heksen Rijk’, dat hetzelfde idee is maar dan véél enger. Zoals we al eerder zeiden, de heksen zullen niet bepaald lief zijn in de nieuwe serie. Het wordt donker en duister.

6. Sabrina’s knappe neef Ambrose zal zéér interessant zijn

In de Sabrina Netflix serie zal Sabrina’s neef Ambrose ook te zien zijn. Hij woont bij Sabrina en haar tantes en is een soort vriend voor heks Sabrina. In de boeken heeft Ambrose slangen als familie die niet de beste vrienden zijn met Salem. Wij zijn benieuwd wat er gaat gebeuren.

7. Het verleden van Sabrina’s ouders kan wel eens nog tragischer zijn

Het hangt er alleen vanaf wat je tragisch vindt. Er opent een heel nieuwe wereld voor je in deze serie. Het wordt een dikke vette ‘wat is er mis met deze familie?!’. Ja, dit wordt echt ongelooflijk spannend.

Het is nog niet bekend wanneer je Sabrina’s Riverdale spin-off kunt gaan bingewatchen. To be continued..

Reageer op artikel:
Dit is wat je kunt verwachten van Sabrina’s Riverdale spin-off
Sluiten