Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 november 2017

Oh my! Er is een mega sale gaande bij Sephora en het feest duurt nog twee dagen

Als we alleen al het woord 'sale' horen, zijn we al met een goed gevulde portemonnee onderweg naar de betreffende winkels. Het is altijd inslaan geblazen, ook al heb je dat ene leuke truitje of die mooie lippenstift niet per se nodig.

Kijk maar alvast welke make-upjes je nog nodig hebt of die je nog graag wil, want bij Sephora is een dikke, dikke sale gaande. Die wil je echt niet missen.

Vertel tegen ons dat er sale is, en we zijn één en al oor. Dit keer is Sephora de place to be als je fantastisch mooie make-up in wil slaan voor een klein prijsje.

Mega sale bij Sephora

Om te profiteren van de sale, is het wel de bedoeling dat je Beauty Insider wordt van het merk. Maar voordat je afhaakt: het kost je helemaal niks, nada, noppes. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is een soort van account aan te maken op de website. En dan kan het feest beginnen.

Van 10 tot en met 15 november kun je namelijk met shoppen met 15 procent korting. 15 procent op al-les. Je hebt nog twee dagen om te bedenken wat je allemaal nog nodig hebt. Of niet, want zomaar een spontaan cadeautje voor jezelf kan natuurlijk ook geen kwaad.

Misschien wil je dit wel scoren: Yay or nay? Er komt een fidget spinner lippenbalsem bij Sephora

Reageer op artikel:
Oh my! Er is een mega sale gaande bij Sephora en het feest duurt nog twee dagen
Sluiten