Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Body & Mind 24 december 2019

Sla je spaarvarken kapot want deze winkels beginnen binnenkort met de sale

December is misschien wel écht de beste maand van het jaar. Sinterklaas, Kerstmis maar ook de start van de sale in onze favoriete winkels. Meiden, jezelf inhouden is geen optie want we willen allemaal maar één ding: geweldige koopjes scoren.

Eigenlijk zou je het hele jaar niets moeten kopen tot december. Want dan kan je pas echt parels scoren voor een prikkie.

De sale begint vandaag in déze winkels

Sale maakt ons toch altijd een beetje zenuwachtig. Het gaat namelijk allemaal om timing. Weet je niet op tijd dat de sale begint, dan kun die geweldige hakken die je op het oog had wel vergeten.

Daarom hebben wij voor jou uitgezocht waar vandaag de sale begint zodat je álles kunt kopen wat je wilt. Blut gaan is natuurlijk je eigen risico, maar wie weet scoor je nog wat parels voordat we in 2020 aan onze goede voornemens beginnen.

Deze sale is hemel op aarde

Ja meid, het is hemel op aarde in december. Speur even rond en wacht niet te lang want voordat je het weet heeft iemand anders het in haar virtuele mandje. En die teleurstelling willen wij graag voorkomen. Kieper je spaarvarken om én besteed het doordacht en slim in de sale.

1. ZARA – start 25 december online, 26 december in de winkels.
2. H&M – start vermoedelijk net zoals vorig jaar rond woensdag 20 december.
3. de Bijenkorf – start vermoedelijk net zoals vorig jaar op 11 december.
4. Mango – start rond 20 december 2019.
5. Primark – start in de tweede helft van december 2019.
6. Vero Moda – in de tweede week van december 2019
7. Zalando – start rond 20 december 2019.

En de andere winkels…

Staat jouw winkel er niet tussen? Geen zorgen. Veel modewinkels beginnen de dag na kerst met sale, oftewel op 27 december 2019. Zet je favoriete winkels in je agenda of zet de wekker zodat jij 2019 eindigt met héél véél mooie items.

Meer over mode:

Reageer op artikel:
Sla je spaarvarken kapot want deze winkels beginnen binnenkort met de sale
Sluiten