Handig! Wij weten wanneer de winter sale bij je favoriete kledingwinkels precies begint

Onze zuiderburen hebben het wat betreft de uitverkoop toch iets strakker geregeld dan wij. De sale begint daar áltijd op 3 januari en bij ons is het vaak nog gissen naar de exacte datum. Gelukkig is deze trend aan het veranderen en lijkt het erop dat de winter sale bij ons ook op één datum valt dit jaar.

Hoe moeilijk het ook is, laat je portemonnee nog even thuis als je de stad in gaat. Over een week liggen de meeste items voor de helft van de prijs in het schap.

Winter sale van 2018

Op basis van voorgaande jaren hebben we een voorspelling kunnen maken op welke data de sale van de grootste winkelketens in Nederland begint.

Zara

Als er één sale is waar we massaal op zitten te wachten is dat de uitverkoop van Zara. Zo’n beetje de hele collectie gaat in de uitverkoop en de kortingen zijn hoog. Er wordt nooit officieel bekendgemaakt wanneer de uitverkoop begint maar je kunt wel een voorspelling doen op basis van voorgaande jaren.

Tot nu toe is de uitverkoop elk jaar begonnen op 27 december en de kans is groot dat dat dit jaar hetzelfde is. Wacht nog heel even dus met het kopen van dat leuke jurkje. Volgende week ligt hij ongetwijfeld voor een lagere prijs in de schappen.

Overigens begint de online sale vaak al de avond ervoor om 22:00 uur stipt. Shoppen maar!

Pull & Bear, Bershka en Stradivarius

Zara valt onder het bedrijf Inditex, net als Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho en Uterqüe. Je kunt er vanuit gaan dat de uitverkoop ongeveer tegelijkertijd begint.

De kans is groot dat deze winkels dus ook op 27 december met de sale beginnen. Zo niet, dan weet je in ieder geval dat het niet lang meer kan duren.

H&M

H&M startte vorig jaar met de uitverkoop op de eerste dag na Kerstmis. De kans is dus heel groot dat dat dit jaar ook het geval is. Je ziet dat steeds meer winkels op dezelfde dag beginnen met de uitverkoop. Je wil natuurlijk niet dat iedereen naar je concurrent gaat om te shoppen.

Let er op dat de sale in de winkels van H&M niet helemaal hetzelfde is als online. Het kan zo zijn dat dezelfde trui in de webshop dertig euro kost en in de winkel nog een tientje goedkoper. Goed in de gaten houden dus.

MANGO

De Mango sale begon normaal gesproken ook de dag na kerst. Dit jaar zijn ze onverwachts al eerder begonnen dus je kunt nu al naar de Mango sprinten om de beste koopjes te scoren.

Als je echt de allerbeste koopjes wil doen kun je het beste wachten tot eind januari. Dan lopen de kortingen hoog op.

ASOS

Gelukkig hoef je voor de ASOS uitverkoop niet meer te wachten, deze is namelijk al een tijdje bezig. Als je kerstdiner saai is heb je in ieder geval een goed excuus om wat leuke items in deze webshop te scoren.

ASOS stunt vrijwel het hele jaar door met kortingen en daar doet de winter sale niet aan onder.

Benieuwd hoe je áltijd de beste koopjes scoort? Dan kun je deze tips wel gebruiken.

De uitverkoop begint weer bijna en dit zijn de beste tips om de leukste sale items te scoren

Reageer op artikel:
Handig! Wij weten wanneer de winter sale bij je favoriete kledingwinkels precies begint
Sluiten