Samen koken met je lover maakt je relatie beter en spannender en dit is waarom

Niets is lekkerder dan samen met je lover de hele dag in de keuken staan. Samen proeven jullie gerechtjes en wordt jullie kooksessie even onderbroken voor een vrijpartij. Ach, koken samen met je lief is het allerleukst.

Koken brengt je tot rust

Wanneer je je helemaal stort in een heerlijk gerecht, kun je je compleet afsluiten van de hele wereld. Of het nou een makkelijk gerecht is of een vijfgangendiner, het enige wat uitmaakt is het eten. En wat is er lekkerder dan je samen met je lover af te sluiten van de rest van de wereld?

Een man die iets goed kan is HOT

Mannen die iets goed kunnen zijn nu eenmaal ontzettend sexy. Of het nu om een sport gaat of zijn uitmuntende skills in de keuken, jij wordt wild. Man wat is hij toch ongelooflijk sexy. Je wil hem het liefst aan zijn haren de slaapkamer in sleuren, of gewoon hier!?

Samen koken betekent meer seks

Volgens onderzoek hebben koppels die huishoudelijk werk delen, bijvoorbeeld jullie kooksessie, meer seks. En wat is er belangrijker dan seks? Seks zorgt voor een gezonde en duurzame relatie. Samen koken draagt hier nu eenmaal ontzettend aan bij. Jij mag niet klagen.

Je leert samenwerken

Tijdens jullie kookproces moeten er uiteraard taken worden verdeeld. Je leert samenwerken en samen kom je tot één mooi gerecht. Wanneer jullie op één lijn liggen in de keuken, zal dit bevorderend zijn voor de samenwerking tussen de lakens. Oelala.

LEES OOK: Liefde van A-Z: deze 6 kleffe dingen zijn eigenlijk heel fijn

Reageer op artikel:
Samen koken met je lover maakt je relatie beter en spannender en dit is waarom
Sluiten