Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 23 mei 2018

Als je deze 8 dingen met je lover doet worden jullie ongetwijfeld samen gelukkig oud

Jullie zijn al jaren samen en de liefde is nog steeds niet op. Oké, ook jullie hebben wel eens ruzie, maar hé, nobody is perfect. Maar als je deze acht dingen allemaal kunt afvinken weet je zeker dat jouw lover dat wél is voor jou:

Tekortkomingen zijn geen issue

In het begin van jullie relatie zit je wekenlang op een roze wolk. Alles is leuk, en jullie zijn super happy met elkaar. Na verloop van tijd leer je ook zijn imperfecties kennen, en ja iedereen heeft die. Jij ook. Toch accepteren jullie die van elkaar, want de focus ligt op alle mooie dingen van je lover.

Altijd blijven lachen

In slechte relaties wordt er weinig gelachen, in goede relaties wordt er heel veel gelachen. Zorg ervoor dat jullie altijd dubbel liggen om elkaar. Doe leuke dingen waar jullie vrolijk van worden en hou altijd wat leuke moppen achter de hand om je boy te verrassen.

Raak elkaar aan

Geef elkaar kusjes en knuffels. Net als bij baby’s zorgen huidaanrakingen voor een hechtere band tussen twee personen. Ga ’s avonds lekker in bed liggen, allebei zonder T-shirt aan (dat betekent niet meteen dat je seks moet hebben) en druk jullie lijven stevig tegen elkaar aan. Dit is zó fijn.

Praten, praten, praten

Praten is een must binnen je relatie. En dat klinkt heel erg saai, maar als je ermee stopt is de kans groot dat jullie langs elkaar heen gaan leven. Hou je lieffie ervan op de hoogte waar je zoal mee bezig bent. En nee, je hoeft hem heus niet de hele dag door te appen, maar neem ’s avonds dan even de tijd om naar elkaars verhalen te luisteren.

Ga al helemaal nooit slapen met ruzie. Spreek het eerst uit, daar zijn jullie allebei volwassen genoeg voor. De tijd van spelletje spelen en zo lang mogelijk koppig blijven zijn jullie echt al lang gepasseerd.

Lief zijn

Je kunt je partner al een heel fijn gevoel geven door een klein complimentje te geven. Als hij zegt hoe mooi jij er vandaag uitziet ga je toch ook een stuk vrolijker de deur uit? Kleine moeite, groot gebaar. En vergeet vooral niet elke dag tegen elkaar te zeggen hoe veel jullie van elkaar houden. Tot de maan en terug.

Dates inplannen

Het is heel verleidelijk om na jullie werk op de bank neer te ploffen en de hele avond televisie te kijken. Om je relatie leuk te houden is het wel belangrijk dat jullie echt tijd aan elkaar besteden.

Plan minimaal één keer in de twee weken (liefst vaker) een date in. Ga uiteten, naar de film of iets anders. Trek je mooiste kleren aan en het voelt weer net alsof jullie nog aan het daten zijn.

Stel geen hoge verwachtingen

Je weet inmiddels wat je aan elkaar hebt (heel veel), dus ga niet opeens rare eisen stellen aan je partner. Als je weet dat hij het niet leuk vindt om met je te gaan winkelen, vraag dat dan ook niet van hem. Tuurlijk, iedereen kan wel eens wat water bij de wijn doen, maar stel geen te hoge verwachtingen aan je partner.

Vertrouwen hebben in elkaar

Jaloezie is dodelijk voor een relatie. Gun elkaar het allerbeste en vertrouw erop dat je partner ook jou het allerbeste gunt. Jullie zijn al lang samen en je weet inmiddels wel waar je op kunt bouwen.

Reageer op artikel:
Als je deze 8 dingen met je lover doet worden jullie ongetwijfeld samen gelukkig oud
Sluiten