Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 2 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Echt?! ‘Samen saai doen’ zou de sleutel tot een lange relatie zijn

Het geheim van een lange relatie? Je leest er veel over. De één zegt humor, de ander zegt elkaar niet te vaak zien en de ander vindt vertrouwen dé sleutel. Maar volgens deze man is samen saai zijn hét geheim van de eeuwige lange relatie met je lover.

Lange relatie, lekker saai samen?

Schrijver Mark Mason denkt het te weten, hoe jij er samen met je lover voor kunt zorgen dat deze relatie een lange relatie zal worden. Hij schreef het boek The Subtle Art Of Not Giving A F*ck, waarin hij noemt dat samen saai zijn een cruciale rol kan spelen in het happily ever after sprookje.

Tijdens een interview met Business Insider zei Mark: ‘Ik denk dat als je naar relaties kijkt, het zo saai mogelijk moet zijn. Dat klinkt heel raar als je erover nadenkt, maar de koppels die hun leven lang bij elkaar zijn gebleven zijn de mensen die ‘gewoon’ leven en geen waarde hechten aan ‘dingen’.’

Netflix & chill

Volgens de schrijver zijn het de koppels die lekker samen Netflixen, over van alles praten, films kijken, samen koken en huismusjes zijn. Er is geen drama, geen ruzie, niet te veel avontuur. Wat hij ons eigenlijk vertelt is dat we niet te veel moeten vragen om fancy dinertjes, uitjes naar Parijs of dure tasjes. Doe maar lekker gewoon.

Waarde hechten aan tijd samen spenderen zoals Netflix & chill is de key voor een lange relatie. En dat klinkt zo slecht nog niet. Als jullie ook Gossip Girl samen kunnen kijken tenminste, dan is er geen probleem. Geef een tv, een huisje, een chillpak, een bed en een leuke boy et voilà. ‘Saai’? Klinkt als de hemel op aarde.

LEES OOK: 16 x rare dingen die we allemaal in een lange relatie doen omdat we het normaal vinden

Pretty 52

Reageer op artikel:
Echt?! ‘Samen saai doen’ zou de sleutel tot een lange relatie zijn
Sluiten