Love 10 apr 2016 Lotte Nijborg

8 x waarom het zo fijn is om naast je lover wakker te worden

Goodmorning. Bestaat er iets fijners dan samen wakker worden met degene waar je hartstikke gek op bent?!

Vanaf het moment dat je voorzichtig ontwaakt voel je zijn lichaam tegen je aan. Je draait je om, gluurt door je wimpers heen (ogen gaan moeilijk open ‘s ochtends) en ziet hem daar liggen. Volmaakt en perfect. Nou ja, in ieder geval heel schattig dan. Samen wakker worden is fijner dan alleen.

1. Je kunt de dag beginnen met een knuffelsessie

Zodra je wakker wordt kun je jezelf tegen hem aan nestelen. Ofwel je billen, ofwel je borsten die je tegen hem kunt aandrukken. Arm eromheen en je ligt dicht tegen de man aan die jouw hart toch een stukje warmer maakt.

2. Of natuurlijk met ochtendseks

Hey hij ligt er toch. En zoals we laatst al vertelden is ochtendseks niet alleen de nieuwe favoriet, maar is het ook nog eens een fantastische start van je dag. Denk aan, het is goed voor je humeur, en het maakt je mooier. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar iedereen kan bedenken dat er geen fijnere start van je dag bestaat.

3. Je krijgt direct een portie liefde

Je voelt een arm om je heen, een voet tegen jouw voet, een halve aai over je bol. Een lief kusje als je wakker wordt. Het zijn van die kleine gebaren die jou gelijk een enorm fijn gevoel geven als je wakker wordt. Wakker worden met een shot aan liefde is heerlijk.

4. Samen is leuker dan alleen

Als je alleen wakker wordt, kun je op je gemak je ochtendritme uitvoeren. Je staat op wanneer jij dat wil, je doucht wanneer jij dat wil, en doet dat op een tempo dat alleen jij bepaalt. Maar is dat nou echt zo leuk? Als je met hem wakker wordt, zul je misschien wel de douche moeten delen, maar je weet dat dat komt omdat je mét iemand bent waar je van houdt. En dat is toch leuker?!

5. Hij kan je wakker maken als je verslaapt

Tenminste, als hij zich niet zelf verslaapt, of jij degene bent die hem altijd wakker moet maken. Anders is het handig dat je een extra back-up hebt.

6. En hij kan je ook aansporen om er echt uit te gaan

Je hebt van die dagen dat je het liefst nooit meer uit bed zou willen komen. Maar helaas zijn dat altijd de dagen waarop je echt uit bed moét. Als het echt niet lukt is het fijn dat je iemand hebt die je even motiveert om op te staan en je misschien wel al stoeiend het bed uit trekt. Met een beetje geluk tilt ‘ie je ook nog naar de douche. Maar dat komt hoogst waarschijnlijk maar één keer in de tien jaar voor.

7. In het weekend is de kans op ontbijt op bed groot

Oké, hij gaat het echt niet altijd maken, jij zult af en toe ook aan de slag moeten. Maar er is een kans op ontbijt op bed. En dit kan ook zeker in je uppie, maar dat is niet zo leuk als samen. Als je wakker wordt in je eentje ben je toch vaak geneigd om uit bed te blijven als je eenmaal in de keuken staat. Waarom zou je nog terug gaan? Terwijl als hij nog in bed ligt, heb je reden genoeg.

8. Het is lekker warm in de winter

Zijn lichaam is een extra warmtebron. Als hij wakker wordt is hij ook nog temperatuur slaap (lees: hot) en jij kunt je daar prima tegenaan drukken om zijn warmte op te nemen. Het risico is dan overigens wel groter dat je niet meer uit bed wil. Maar ach, zolang hij er ligt, is dat niet eens zo heel erg toch?!

Reageer op artikel:
8 x waarom het zo fijn is om naast je lover wakker te worden
Sluiten