De samenvatting van aflevering 2 Wie is de Mol in tweets

Aflevering twee van Wie is de Mol was weer een spektakel. De deelnemers van dit seizoen moesten drie proeven uitvoeren in het prachtige landschap van Toscane. Wij kijken samen met jullie nog even terug. Dit is de samenvatting van de tweede aflevering van WIDM, in tweets.

Even nagenieten van weer een geslaagde aflevering WIDM.

De jubileumeditie van WIDM 2020

De kandidaten uit de jubileumeditie van Wie is de Mol hebben allemaal al een keertje meegedaan aan een eerder seizoen. De kandidaten, waaronder Nikkie de Jager, hebben tien weken de tijd om de mol van dit seizoen te ontmaskeren. Samen doen de kandidaten opdrachten om geld te winnen voor de pot. Daarbij probeert de mol de boel te saboteren.

De tweede aflevering is alweer achter en rug. Hier vind je een samenvattin, in hilarische tweets van de WIDM-fans. Enjoy!

De eerste opdracht: Steenrijk

In een fysiek zware opdracht, worden de kandidaten verdeelt over twee groepen. Over een afstand van ongeveer twee kilometer zijn er stenen met geld verdeeld die de deelnemers kunnen inwisselen met de stenen die ze meesjouwen. Het lastige aan de opdracht is dat de teams elkaar ongeveer in het middel moeten tegenkomen bij een ontmoetingspunt. Lukt dit niet dan levert de opdracht niets op.

Ron had vooral veel moeite met deze opdracht …

En daarnaast had Nadja een interessante tactiek.

De tweede opdracht: Meeslepend

Deze opdracht hadden wij ook wel willen doen! De kandidaten moeten lasergamen en in tweetallen moet er een kist door een parcours gesleept worden. Daarnaast kon de kist worden gevuld met geld en troeven die de deelnemers kunnen vinden in het parcours. Maar ondertussen worden ze aangevallen door tegenstanders en komen ze boobytraps tegen.

Ellie is in haar element.

En Ron blijft maar inspireren voor hilarische tweets.

Opdracht drie: Vragenvuur

De kandidaten worden door elkaar in tweetallen getest op algemene kennis over Italië. De ene deelnemer stelt vragen en de ander moet ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Nikkie over het nog onbekende onderwerp. We feel you Nikkie.

Een erg lastige opdracht …

Ondertussen ontstaan er bondjes

Later in de executie …

Tijdens de executie gebeurde nog iets opvallends. Er stonden acht stoelen opgesteld en eentje apart naast de tafel van Rik. Ellie kwam hier te zitten. Later blijkt dat de persoon op deze stoel een vrijstelling krijgt.

Spoiler alert! Deze kandidaat moest helaas de aflevering verlaten

Lees ook: Huh? Verklapt deze kandidaat van WIDM zijn exit?

Reageer op artikel:
De samenvatting van aflevering 2 Wie is de Mol in tweets
Sluiten