Ga je binnenkort samenwonen? Als je meedoet met dit tv-programma kun je 5000 euro winnen

lovebirds, gaan jullie bijna samenwonen? Jullie zullen ongetwijfeld meningsverschillen hebben over het interieur. Want uhm, echt niet dat er een mancave wordt gebouwd midden in de woonkamer. Maar stel je voor dat je 5000 euro wint, dan wordt het inrichten van jullie nieuwe huisje toch al een stuk makkelijker.

Zijn jij en je lover klaar voor de volgende stap? Samenwonen is zó leuk. Misschien hebben jullie zelfs al een huisje gekocht waar jullie in april of mei naartoe verhuizen. Het nieuwe programma Samenwonen de Battle is nog op zoek naar een paar lovebirds die wel in zijn voor een leuke interieur uitdaging.

Jullie nemen het op tegen een ander stel

Als jullie al een moodboard hebben gemaakt voor jullie nieuwe woning zijn jullie er misschien al wel achter dat jullie stijl niet helemaal matcht. Help!? In Samenwonen de Battle nemen jullie het op tegen een ander stel dat hetzelfde probleem heeft, en richten jullie elkaars appartement in.

En je best doe je echt wel, want er staat 5000 euro prijzengeld op het spel. En dat willen dolgraag winnen, zodat jullie je eigen droominterieur kunnen kopen.

Samenwonen de battle

In dit Facebookbericht lees je hoe je je hiervoor kunt aanmelden:

Reageer op artikel:
Ga je binnenkort samenwonen? Als je meedoet met dit tv-programma kun je 5000 euro winnen
Sluiten