Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 17 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Woon jij samen met je partner? Dan vind je het walgelijk als je lover deze 5 dingen doet

Het is heerlijk om elke dag wakker te worden naast de liefde van je leven. Althans, als je niet omkomt van de ranzige scheetmeur in jullie slaapkamer. Yawk. Dit en nog veel meer dingen vinden we wel echt heel irritant aan samenwonen met je lover.

Je kunt het honderd keer zeggen, je vindt elke dag weer tientallen onderbroeken (gedragen ja) en handdoeken (gebruikt ja) op de grond. Hoe moeilijk kan het zijn?

Samenwonen zorgt voor de nodige irritaties

Samenwonen is leuk ja absoluut, maar heeft ook zo z’n nadelen. Zo hangt er altijd iemand om je heen die ongetwijfeld zo z’n maniertjes heeft. Maniertjes die jij ontzettend goor vindt. Deze bijvoorbeeld.

1. Scheten laten in bad

Af en toe pakken jij en je lover samen een bad, natuurlijk ontglipt er af en toe een scheetje. Ranzig. Anders had je wel een bubbelbad gekocht. Overigens worden die scheten overal gelaten: onder het dekbed, op je gezicht, deze opsomming kan echt ellenlang worden.

2. Overal nagels knippen

Tuurlijk, nagels moeten worden geknipt maar dat hoef je niet overal te doen. Wederom: ranzig. Knip ze even op een handdoekje of spoel ze meteen weg bij de wastafel. Een afgeknipte nagel tegenkomen naast onze tandenborstel vinden we namelijk echt niet oke.

Zijn jullie eigenlijk al zo ver dat jullie willen samenwonen? Samenwonen checklist: na déze 16 stappen weet je of je bij elkaar kan intrekken

3. Snotjes schieten

Dit is pas goor. Toch weten we dat iedereen (ja inclusief wijzelf) dit doet. Aan de rand van het matras smeren kan natuurlijk ook (guilty as charged).

4. Heel hard smakken

Een groot nadeel aan samenwonen is ook samen eten met een smakkende partner. Vinden we echt niet fijn. Oproep aan alle ouders: leer je kind met mond dicht eten. Bij voorbaat dank.

5. Samenwonen is ook: remsporen leren accepteren

Hoe moeilijk is het even die borstel door de plee te raggen? We vinden het gewoon echt niet fris om remsporen van onze partner tegen te komen in de wc. Soms moet je dit soort dingen helaas slikken (of er keihard tegenin gaan) los daarvan is samenwonen natuurlijk ook wel écht een feestje.

Reageer op artikel:
Woon jij samen met je partner? Dan vind je het walgelijk als je lover deze 5 dingen doet
Sluiten