Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 11 feb 2019

5 redenen waarom je niet in paniek hoeft te raken als ál je vriendinnen settelen behalve jij

De één na de ander van je vriendinnen kondigt aan dat ze gaat samenwonen met haar lover. Je bent natuurlijk hartstikke blij voor ze maar het begint bij jou ook te kriebelen. Je bent door je Tindermatches heen en Mr. Right heeft zich nog steeds niet gemeld. Geen paniek.

In paniek raken is nergens voor nodig. Natuurlijk zou je ook graag de ware willen ontmoeten en daar mee gaan samenwonen maar bekijk het eens van een heel andere kant:

1. Focus op jezelf

First of all. Jouw tijd komt vanzelf. Vergelijk jezelf niet met je vriendinnen maar hou de focus vooral bij jezelf. Richt je volledig op je werk of een leuke hobby en de ware komt vanzelf wel een keer opduiken.

2. Samenwonen met vriendinnen

Je woont dan wel niet samen met de liefde van je leven, je kunt nog wel gewoon samenwonen met je vriendinnen. Eerlijk, wat is er nou leuker dan samenwonen met je besties? Jullie kunnen úren Netflixen zonder dat jullie ruzie krijgen over het type film. Lees: alleen nog maar Friends en tranentrekkende romcoms. Je vergeet haast dat er ook nog mannen bestaan.

3. Jij kan nog doen wat je wil

Je vriendinnen die samenwonen moeten vanaf nu altijd rekening houden met hun partner. Jij daarentegen hoeft met niemand rekening te houden. Als je zin hebt om met de deur open te poepen doe je dat gewoon. En als je om 04.00 uur ‘s nachts thuiskomt ligt niemand met een lang gezicht in bed op je te wachten.

4. Jouw huis, jouw stijl

Je hoeft geen rekening te houden met de stijl van een man. Nu jij nog lekker op jezelf woont of met vriendinnen kun jij je huis inrichten zoals jíj dat wil. Verf je muren lekker roze nu het nog kan en hang de muren vol met vrolijke unicorn posters. Die man ben je zo vergeten hoor.

5. Jouw tijd komt nog

Hou vooral ook in je achterhoofd dat jouw tijd nog wel komt. Als jij dalijk Mr. Right wél tegen het lijf loopt ben je gelukkiger dan ooit en komt er vanzelf een moment dat jullie samen naar binnen stappen in jullie nieuwe huisje. Ahhh.

Je hoeft in ieder geval geen geld uit te geven met Valentijn.

Dit is waarom juist de knapste meisjes single zijn met Valentijnsdag

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je niet in paniek hoeft te raken als ál je vriendinnen settelen behalve jij
Sluiten