Samenwonen of toch nog niet? Dit is jouw moment volgens je sterrenbeeld

Je hebt een stabiele relatie met je lover en vraagt je af of jullie klaar zijn voor de volgende stap: samenwonen. Overthink niet langer, jouw samenwoonmoment staat in de sterren geschreven. Duh.

Komt ‘ie: op dít moment ben jij klaar om te gaan samenwonen, volgens je sterrenbeeld.

Samenwonen ja of nee? Volgens je sterrenbeeld ben je er op dit moment klaar voor

Nogmaals: belangrijke vragen als deze laten we maar wat graag beantwoorden door de astrologie. Je karaktereigenschappen vertellen namelijk veel over wanneer jij klaar bent om te gaan samenwonen. Benieuwd wanneer het jouw tijd is? Lees dan even mee.

Ram

Voor Ram komt het maken van grote beslissingen neer op instict en onderbuikgevoel. Als het goed voelt ben je niet bang om de volgende stap te zetten in een relatie. De beslissingen die je maakt zijn doordacht en natuurlijk denk je aan mogelijke consequenties.

Je bent niet de persoon die alles door een roze bril ziet en halsoverkop beslissingen neemt. Die realistische kijk op het leven maakt dat je relatief snel klaar bent om te gaan samenwonen. Gezellig!

Stier

Stieren doen alles op hun eigen tempo, dus dit koppige teken zal niet snel gepusht worden als ze eigenlijk nog niet ready zijn. Je wil echter graag iets met iemand opbouwen en droomt van huisje boompje beestje als je écht van iemand houdt.

Zodra je je veilig voelt in je relatie en je je geldzaken op orde hebt, ben jij klaar om te gaan samenwonen. Als er een schattig appartement beschikbaar komt ben jij niet meer te houden.

Tweelingen

Jij zal niet snel zomaar iemand bij je laten intrekken. Laat staan zelf bij iemand intrekken. Tweelingen hebben tijd nodig om vertrouwd te raken met het idee van samenwonen. Ze hechten veel waarde aan hun persoonlijke ruimte, dus moeten ze ervoor zorgen dat degene met wie ze gaan leven hun grenzen ook echt respecteert.

Je houdt van je privacy en stelt je niet snel open. Het zal dus tijd en vertrouwen vergen voor je bereid bent je van al je kanten te laten zien.

Kreeft

In eerste instantie stel je je niet echt open, maar als je eenmaal een toegewijde relatie hebt, kun je best snel schakelen. Zodra je het echt met iemand meent, ben je in voor de lange termijn. Voor jou als waterteken draait alles om emotionele verbinding en stabiliteit, en als je dat eenmaal vindt, ben jij niet van Funda af te slaan.

Leeuw

Vanwege je gezonde hoeveelheid zelfvertrouwen en optimisme, ken je je eigen hart beter dan welk teken dan ook. Leeuwen zullen misschien niet de eerste zijn die suggereren om te gaan samen wonen, maar ze zullen ook niet in paniek raken als het onderwerp ter sprake komt.

Als je er nog niet klaar voor bent om te gaan samenwonen, zul je dat binnenkort gegarandeerd wel zijn.

Maagd

Als jij klaar bent voor de volgende stap, zul je dat niet onder stoelen of banken steken. Je houdt er niet van om je gehaast te voelen, maar je bent wel extreem georganiseerd en voorzichtig.

Waarschijnlijk heb je al veel nagedacht over het juiste moment om te gaan samenwonen. Stiekem al vanaf de eerste date. Je doet alles op je eigen tijd en weet van jezelf heel goed wanneer je er klaar voor bent. En wanneer dat moment komt schreeuw je het van de daken.

Weegschaal

Het draait voor een Weegschaal als jij allemaal om balans. Samenleven met iemand om wie je veel geeft lijkt voor jou het ideaal. Je verbinding met Venus maakt dat je romantisch bent en heel excited wordt van het vooruitzicht om met iemand een thuis op te bouwen.

Enne, een nieuwe plek betekent een housewarming feestje en jij bent daar als sociaal teken nu al meer dan klaar voor.

Schorpioen

Als Schorpioen laat je mensen langzaam binnen en ben je als waterteken bijzonder kwetsbaar en emotioneel. Maar, zodra je de sprong van vertrouwen hebt gemaakt in een relatie, ben je relatief snel klaar om je te settelen.

Boogschutter

Over het algemeen heb je een go with the flow-attitude, maar als het aankomt op toewijding bent je erg voorzichtig en traag. Je neemt expres je tijd zodat je partner weet dat je behoefte aan vrijheid en ruimte niet onderhandelbaar is.

Als je er vertrouwen in hebt dat hij of zij je snapt, kun je gaan nadenken over het delen van een huisje.

Steenbok

Als Steenbok ben je het meest traditionele teken in de dierenriem en daarom neem je toewijding heel serieus en speel je geen spelletjes. Het kan zijn dat je er snel klaar voor bent om te gaan samenwonen of dat je juist een tijdje wil wachten om ervoor te zorgen dat er een levenslange verbintenis is. Jij laat het wel weten wanneer je er klaar voor bent.

Waterman

Watermannen zijn uniek en onvoorspelbaar. Jij doet de dingen op je eigen manier en in je eigen tempo. Als Waterman ben je zeer onafhankelijk en meestal blij om single te zijn. Je kunt genieten van je eigen gezelschap en de mensen om je heen én hebt veel interesses, dus je bent altijd wel bezig. Het kan daardoor best even duren voor je klaar bent om samen te gaan wonen.

Maar omdat je zo eigenzinnig en spontaan bent, kan het ook zijn dat je van de ene op de andere dag ready bent voor huisje boompje beestje. Expect the unexpected.

Vissen

Als het meest romantische teken in de dierenriem ben jij al zo ongeveer sinds je eerste kus klaar om te gaan samenwonen. Je gelooft in het lot en ware liefde en bent er klaar voor om eeuwige verbinding te vinden.

Je bent als Vissen allesbehalve opdringerig, dus je zult het samenwonen niet forceren. Maar als het onderwerp ter sprake komt, zul jij zéker happen.

Lees ook: