Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 16 jun 2017

Moh moh Gertje: Samson & Gert komen terug voor volwassenen

Was jij vroeger ook diehard fan van Samson & Gert en had jij standaard als pauzekoekje de Samson & Gert koekjes mee? Dan hebben we een leuk uitstapje voor jou gevonden, want Samson & Gert komen terug voor volwassenen. Wat een nostalgie.

Ter gelegenheid van het twintigjarige bestaan van Ketnet, is er op donderdag 30 november een muzikaal verjaardagsfeest, de Throwback Thursday in het Sportpladijs van Antwerpen. De show is dit keer niet voor kleintjes, maar voor de oldskool Ketnet kijkers, zoals jij.

Vrôegah, toen je koe nog met de lange U schreef

Wellicht voelt het als de dag van gisteren dat je aan de tv gekluisterd zat, te kijken naar Ketnet, maar geef maar toe: dat is echt al wel een aantal jaar geleden. Gelukkig is er speciaal voor jou de Throwback Thursday opgzet, zodat jij nog voor één keertje jouw jeugd kan herbeleven.

En deze avond is natuurlijk niet compleet als Samson en Gert niet aanwezig zullen zijn. En zij zullen al hun mega hits performen, zoals bijvoorbeeld de Samsonrock:

Kan jij hem nog meezingen? Zingen kan je tijdens de Throwback Thursday zelf ook genoeg doen, want de show wordt afgesloten met een party waarin álle bekende hits uit de nineties en de zeros voorbij komen. Reken maar dat jij de dag erna schor bent van het meeblèren. Heerlijk. Koop snel je tickets om dit prachtige evenement schaamteloos mee te kunnen maken.

Over nostalgie gesproken, hier wil jij ook heen: Het Land van Ooit komt terug als festival en het belooft bizar leuk te worden

Reageer op artikel:
Moh moh Gertje: Samson & Gert komen terug voor volwassenen
Sluiten