Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Life 18 okt 2016

Sarah Jessica Parker herself geeft hints voor een 3e Sex and the City film

We kunnen er lang omheen draaien. Of we kunnen het gewoon gelijk zeggen. Sarah Jessica Parker a.k.a Carrie Bradshaw heeft persoonlijk aangegeven dat we wel eens een derde Sex and the City film kunnen verwachten. En dat is gewoon fan-f*cking-tastic.

Mocht je een trouwe fan zijn dan weet je dat de geruchten voor een derde film al langer de ronde gaan. Echter, afgelopen mei gaf Sarah nog aan dat er geen plannen waren voor een derde Sex and the City film. Maar eigenlijk luisterde niemand en hoopte iedereen op meer.

Afgelopen zondag (16 oktober) heeft Sarah echter in een interview gezegd dat er nog steeds geen concrete plannen zijn máár – en nu komt het allerbeste gedeelte – dat de plannen wel héél dichtbij komen. In haar eigen woorden:

“I will say that the idea, it rests in the butler’s pantry,” she said. “It’s not on the table, but somebody is holding it fairly nearby.”


Fairly nearby
, dat klinkt als héél dichtbij oftewel ‘er is nog niks ondertekend maar iemand dringt heel erg aan’, of ‘de plannen zijn redelijk concreet aan het worden’ of misschien ‘iemand wil heel graag en wij denken er sterk over na.’

Kortom, het is geen nee meer! Binnenkort kan het wel daarom eens écht zover zijn. En dat maakt ons echt heel gelukkig. Want we missen allemaal de overdaad aan kleding, de passionele liefde tussen de vriendinnen, de idiote Samantha, de bekaktheid van Charlotte en Miranda’s sulligheid.

Maar ook Mr. Big, de liefdesverhalen, de heerlijke seksquotes en natuurlijk de schoenen. Dus Sarah, of wij zitten te wachten? Abso-fucking-lutely.

Reageer op artikel:
Sarah Jessica Parker herself geeft hints voor een 3e Sex and the City film
Sluiten